Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | August 16, 2019

WAY OUT WEST – VLOGG 🔞

Har ni kollat på min senaste vlogg??? Om inte så tycker jag att ni borde göra det :’) Way out west är min favorithelg på hela året som ni kanske redan vet. Dels för att det är festival, i min hemstad, med alla mina vänner (Bianca var kvar i Sthlm men ändå) och massa bra och roliga fester. Bara en sån sak!!! Helgen började dessutom med att jag fick väääärldens gulligaste överraskning från två söta tjejer som jag träffade utanför mitt hotell. NI ÄR BÄST!!!!! Ni är så fina mot mig att jag kan börja gråta.

GLÖM INTE ATT GILLA VIDEON OCH PRENUMERERA PÅ KANALEN FÖR ATT DET BLIR SÅÅÅÅ MYCKET ROLIGARE DÅ <3  PUSS!!!!


1 kommentarerEn kommentar om “WAY OUT WEST – VLOGG 🔞”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hvilken sang er det på 8:30???? Desperat

    Reply