Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | August 14, 2019

Denim Denim Denim

LYSTRING!! Vare sig ni vill eller inte så är hösten påväg. Ja! Jag sa det! Därför tänkte jag passa på att tipsa er om två nya jeansfavoriter! Inne hos Bik Bok hittar ni en drös olika modeller, bland annat favoriterna Carrie! En ljus högmidjad denim med en loose och rak passform – perfekt till ett par boots nu när hösten närmar sig!

   

Jag vill även tipsa om Bik Bok’s nya modell Peachy High, som ni kan se nedan. En otroligt skön högmidjad denim med en tight passform som framhäver dina former. Stretchen i dessa byxor gör mig lycklig enda in i själen. Dessa har dessutom ett lägre introduktionspris!! Just nu på 399:-15 kommentarer15 kommentarer om “Denim Denim Denim”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej alice!
  Tycker du är grym:)
  Jag undrar vad dom hänt med eran podd? Det har inte kommit på 2 veckor nu.. 🙁

  /Linn

  Reply
 • Men hallå. Bianca har ju sagt att hon bloggen ligger på is.
  Att Alice inte ens nämner detta tycker jag är konstigt men hon kan ju ha sina själ.
  Alice har ju varit sin egen drivkraft innan Bianca så även om hennes ’15 minutes i rampljuset med en kändis’ är över så kommer hon nog ända ha massa följare. Jag tycker om Alice. Skulle aldrig sluta följa pga en podd …Jag började följa Alice pga hur jordnära hon verkade, innan Bianca, och hennes härliga stil. Mode, smink etc. Keep it up you are a natural beauty. Plus att hon äter! Sällsynt med en bloggare som Alice som har en real body. No botox, anorexia..just real.
  Keep being u.
  Kram

  Reply
 • Vänta. Nu förstår jag inte? Att Bianca inte bloggar längre vet jag. Men jag har inte sett nånstans att dom har slutat podda?

  Reply
 • Jag menade podden, inte bloggen.

  Reply
 • Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast läggs på is
  På frågan varför de inte kommer fler avsnitt av podcasten berättar Bianca Ingrosso att hon vill försöka skala ner på jobb som handlar om hennes privatliv.
  – Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger hon.
  https://www.hant.se/bianca-ingrossos-chockbesked-efter-succen-darfor-stoppas-podcasten/

  Reply
 • Kul att dom bara lägger av med den så utan att säga nånting till oss följare/lyssnare?!Utan att ens ha sagt ett enda ord i podden. Även om jag måste erkänna att podden har inte alls känts lika rolig att lyssna på sen efter showcasten och att det efter varje avsnitt känts mer o mer stelt mellan dom två…men stämmer det att podden läggs ner så är det jävligt tråkigt :/

  Reply
 • +1
  Ja dom borde verkligen skött det snyggare.

  Reply
 • @Lush 15th August 2019, 1:11 am
  Samma slags (luften har gått ut-) fenomen hände tydligen för ett kortare tag, mellan Vanessa & Stella, efter deras mindre live-poddshow.

  Reply
 • Fast jag tycker dom har hittat tillbaka till det gamla nu, Stellz o Vanz 🙂
  Men idag lyssnade jag på ett gammalt avsnitt av A&B podden och när det var reklam kom det ett nytt inspelat sponsor samarbete. Eller det kändes inte som om det var inspelat innan semestern. Och om den nu ska läggas ner varför behöva spela in ett nytt spomsor samarbete för podden? Kanske kommer det ett sista avsnitt nästa vecka, eller så är allt det som har stått i Hänt bara en massa rykten och inget annat

  Reply
 • Nästa gång Bianca eller du påstår att ni ääälskar era fans och inte tar dem för givna, kommer ingen att tro er.
  Handling talar mer än ord…

  Reply
 • THIS !!!!!! Dom alskar oss bara if they want moneeeeyyyy

  Reply
 • Måste tyvärr hålla med. Otroligt dåligt att Bianca i en intervju bara nämner om att podden troligen läggs ner and thats it, Alice har inte ens nämnt något om det. Oberoende orsak så borde det ha skötts bättre än så.

  Reply
 • Var är halsbandet ifrån??? Så fint

  Reply
 • Jäklar vad snygg du är kvinna!

  Reply
 • Vilken kamera använder du för dina outfitbilder eller överlag när du fotar till bloggen? ÄÄÄÄÄÄSKAAARRR hur bra bilder du har! <3

  Reply