Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:14 | August 13, 2019

MIN MYSIGASTE VLOGG NÅGONSIN

Hallå har ni hunnit kolla på min senaste vlogg?? Enligt mig är detta en av mina absoluta favoritvloggar jag lagt upp någonsin pga den är så MYSIG. Ni får hänga med mig på landet och göra i ordning mina föräldrars sommarställe som går från 0 till 100 <333 IN OCH KIKA.

Hur mår ni i övrigt? Jag är fett trött men mår bra får jag ändå påstå. Jag har blivit helt besatt av Love island UK och ligger uppe alldeles för sent på kvällarna och plöjer avsnitt efter avsnitt. Klockan är 09.00 på morgonen just nu och jag sitter i lägenheten med kaffet i högsta hugg och ska snart bege mig bort mot läkaren. Minns ni att jag pratat om att jag pajat min trumhinna i Sri Lanka när jag surfade? Det ska jag titta upp nu, ett halvår senare… Äntligen! Det påminner mig om att jag vill boka in en ny surfresa snart… Längtar så mycket efter att surfa igen!!! Om ni vill kika på vlogg från när jag varit och surfat kan ni kolla HÄR

Efter läkartiden idag så ska jag springa och få håret fixat inför en plåtning som ska ske idag. Det ska bli superkul men just nu känner jag mest för att få tid över till att rensa i ordning lägenheten, packa upp min sommarpackning, ta en lång dusch och ta det riktigt lugn i soffan. Lite som när man var påväg till skolan förr, så kunde man inte låta bli att längta efter till då klockan blev tillräckligt mycket att man kunde gå hem igen.

ttyl <3


11 kommentarer11 kommentarer om “MIN MYSIGASTE VLOGG NÅGONSIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Verkligen mysig video 🙂

  Reply
 • just ignore oss alla -.-

  Reply
 • Eller hur 😂 det är så man hanterar sitt jobb. Genom att ignorera det 😂

  Reply
 • ++++

  Reply
 • Såååååå steeeelt med dig och Bianca. Jobbigt att ni har en podd ihop va

  Reply
 • HEJ ALICE jag älskar dig och din stil! Skulle vilja be om stilråd. Har precis blivit ihop med ny pv som nu ska ha en stor stor fest med alla hans kompisar, hans gamla ex osv osv. Känner ju här att jag måste vara otrooooligt snygg denna kväll och undrar om du skulle kunna slänga ihop lite kollage med outfits? Som inte är för dyra men gärna lite sassy och att man ser ut som en cool person :)))) hade verkligen varit evigt tacksam!! Kram

  Reply
 • Jaha ni ska lägga podden på is under 2019 hörde jag att Bianca sa i en intervju idag ned hänt.se. Visste du om det innan Bianca sa det? Hon verkade väldigt obekväm i frågan.

  Reply
 • Det här är väl inte din stil Alice? Måhända mer Biancas, men inte din väl? Du skulle vågat ta tag i detta i tid å kontaktat Bianca (via Lovisa om inte annat) och meddelat att så här kan vi inte bara låta våra trogna lyssnare få vänta utan info. NU kommer jag själv annars att informera våra trogna podd-lyssnare att:

  “Kära lyssnare, tyvärr kommer vår podd vara ‘under construction’ på obestämd tid och jag kommer återkomma så snart jag har några andra nyheter att meddela er, alla våra trognaste fans”.

  Att låta era fans få reda på det sist och via en skvallertidning är oprofessionellt skött och visar även på vilka dito dåliga, oprofessionella samt faktiskt även omogna rådgivare ni omger er med.

  Reply
 • Ingen mera podd. Bianca har ju sagt det. Sa nu vet ni det.

  Reply
 • Hejdå. Jag avföljer dig nu pga hur du skett det här med podden. Att ni släpper det i pressen först? 😔 Blev så ledsen och besviken. Fick ni betalt för det? Gud vad osmakligt. Har full förståelse om man vill vara mer privat men då får ni ju gå ut med till oss först??? Usch säger jag.

  Reply
 • Älskar dina bloggar <33

  Reply