Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:53 | August 12, 2019

Veckans schema – v.33

Hörrni!!! Det är första veckan tillbaka från semestern och jag är tillbaka i Stockholm. Denna veckan är inte mycket till mjukstart då jag har tre dagar fullspäckade med plåtning för olika ASROLIGA grejer ni kommer få veta mer om snart. Jag är peppad på att vara tillbaka även fast jag skulle behöva sova ikapp några timmar efter way out west hehe… Jag kommer få använda helgen till att landa lite och komma i ordning med allting. Skulle vilja komma igång med träningen igen också!! Heja tillbaka till rutiner <3

Måndag:
En heldag till att fota av samarbeten
Genomgång med Lucas
Middag med Klara

Tisdag:
9.40-11.00 Läkare för att ÄNTLIGEN kolla upp min trasiga trumhinna
Omslagsplåtning för en rolig grej

Onsdag:
7.00 Calltime för Kampanjplåtning
Publicera ett samarbete

Torsdag:
7.00 Calltime – Kampanjplåtning dag 2

Fredag: 
Möte
Förbereda inför NYFW

Lördag – Söndag:

Tvätta, städa, rensa garderob och bo in mig efter en sommar på annan ort.
Sjukt sugen på att se någon mysig film på bio! Några tips??


17 kommentarer17 kommentarer om “Veckans schema – v.33”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså vad är det som händer med podden?
  Hade ni i början av sommaren sagt: ”Vi kommer ta fyra veckors semester från ALLT jobb i sommar, inklusive podden.” Hade ingen reagerat mer än att ni förtjänar semester precis som vem som helst.
  Men nu får man reda på samma dag att det inte kommer någon podd. Lite ansvar får ni väl ändå ta, det är fortfarande en del av ert jobb.
  Sjukt irriterande…

  Reply
 • Håller med dig. Alla hade accepterat det o sagt att ni förtjänar en semester som fan! Men nu har det varit att man får veta samma dag att det inte kommer sen tänker men okej kommer väl nästa vecka. Sen veckan efter är det samma sak igen…ni har absolut förtjänat er semester men ni kanske hade kunnat vara lite mer tydliga mot oss trogna lyssnare. Nu är det istället en massa rykten hit o dit, att ni två har bråkat, Bianca är singel igen osv…nånting är det ju uppenbarligen…Hoppas det kommer ett nytt avsnitt nästa vecka 🙂

  Reply
 • Det blir ingen mer podd enligt en intervju med Bianca. Åtminstone inte 2019.
  https://asterixia.se/2019/08/cirkus-bianca-har-dragit-igang/

  Reply
 • Varför ingen podd, vad är det som händer?

  Reply
 • Vaaad händer med podden

  Reply
 • Undrar, precis som alla andra vad det är som hänt? Det är väldigt tydligt att något hänt mellan dig och Bianca, och så länge ni inte svarar på ryktena ses dom tyvärr som bekräftade 🙄 förstår att det kan vara privat, men ni är entreprenörer, har företag och ”kunder” som förväntar sig att ni har något att leverera. Ett stort företag som tex Hm skulle inte bara kunna ta en paus i produktionen utan att skriva en anledning, och vill ni tas som seriösa företagare kan ni inte bara strunta i ert jobb. Ibland får man helt enkelt ta sig i kragen och leverera. Vi ”vanliga” människor kan inte bara ta paus från vårt jobb i över en månad pga ett bråk eller break up, så kom igen nu.

  Reply
 • ++++

  Reply
 • Håller med! Tycker ni är otroligt arroganta mot era följare. Precis som ett “vanligt” jobb så räknar folk med en. Var professionella.

  Ni kan ju göra som peg och penny parnevik som gick ut och sa att deras podd var “under construction” på obestämd tid när de bråkade. Gör så!

  Reply
 • Hahaha ja det lät ju som en väldigt späckad vecka :’) wowza

  Reply
 • Vad händer med podden????

  Reply
 • Kolla Lejonkungen om du inte redan har sett den!!!! Hemsk, sorlig men oj så fin (och rolig) Och du gör ett grymt jobb, trist för er andra när era liv hänger på en podd 🙂 är bara en vecka utan avsnitt hittills?!

  Reply
 • Våra liv hänger inte på podden, det handlar om att visa respekt mot sina följare och att både Alice och Bianca måste inse att man inte kan sköta en business på det sättet, och det tror jag vilken kund som helst kan hålla med om, oavsett företag, det kallas ’arbetsmoral’ något du som skrev kommentaren obviously inte har 🙂

  Reply
 • Du måste kolla Tarantinos nya film ”Once upon a time in Hollywood.” Dom gjorde om min hemstad Los Angeles till fabulous vintage och vi kollade på under inspelningen i vårt kvarter, önskade att vi levde då (60-70 talet) och ”drooled” över att Brad Pitt kom och sa hej :))) Så kolla in den!

  Reply
 • Kolla Yesterday på bio, riktig bra o feelgood där ☺️
  Du är GRYM!

  Reply
 • Vad händer med podden? Ni måste ju yttra er om ni lagt ner den eller bara tagit en paus.

  Reply
 • Det jag tycker är så synd är att ni inte tar hänsyn till oss som har följt er gjort er så stora som ni är. Vi har varit godtrogna följare som har vecka in och ut tagit och lyssnat på er podd. Sen nu tystnad.. tycker faktist det inte är najs alls. Väldigt synd!

  Reply
 • Hejdå världens bästa podd 😢 Håller med alla andra hade ni sagt att ni skulle ta en paus hade det såklart varit okej ni är verkligen värda det, men väldigt taskigt att inte säga någonting och bara sluta helt plötsligt??

  Reply