Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | August 7, 2019

NY YOUTUBEVIDEO !!!!!!!!

Har ni hunnit kolla på senaste youtubevideon? Vad tyckte ni??

Jag fick övertalat Philip att ställa upp på en YT video OM jag hängde med och spelade golf. Sagt och gjort blev det så och här har ni resultatet på det hahaha. Skrattar högt åt att det är så många som känner igen sig i det här med när någon ber mig göra något så vill jag inte göra det längre… mindre charmigt av oss faktiskt. HÖRRNI!!!! GLÖM FÖR BÖVELEN INTE ATT PRENUMERERA PÅ KANALEN OM DU INTE REDAN GÖR DET.

Idag är jag hemma hos päronen och är hundvakt till LillHugo. Lucas är tillbaka från Palma (äntligen) och vi försöker komma ikapp för att hitta tillbaka till någon slags struktur jobbmässigt och privat. Jag börjar bli riktigt taggad för way out west och att alla kompizar kommer till min hemstad. Sen är jag dessutom riktigt taggad på att komma tillbaka till Stockholm, börja träna och komma in i rutiner med världens bästa sambo. Philip är i Stockholm hela veckan eftersom hans hockey satt igång och han kommer först tillbaka till Gbg i slutet på denna veckan och jag saknar honom ASmkt. Har blivit bortskämd med hans närvaro hela sommaren och det var ärligt tufft att slita sig ifrån honom när han skulle åka *omg love issues aaaagh >< *

SKA DU GÅ PÅ WAY OUT WEST??? SES VI???


2 kommentarer2 kommentarer om “NY YOUTUBEVIDEO !!!!!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Videon var såå mysig och bra!!! 😍❤️
    https://nouw.com/filippaml

    Reply
  • Ja omg jag känner igen mig så mycket när man tänker göra något och precis när man ska göra det då frågor den personen om exakt det, nej då tänker jag verkligen inte göra det hahaha😂❤️
    Mysigaste videon ju har typ kollat om den flera gånger i streck❤️❤️🥰

    Reply