Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | August 7, 2019

Mysigaste dagen & nostalgitripp!!!!

Hade mysigaste dagen igår! Började med att få tassarna redo för festivalhelg hos Sanna och vi körde på en vit/grå färg som blev så fin! Jag brukade alltid gå till Sanna när jag bodde i Göteborg och senast jag var hon henne var för tre år sedan (!!) så det var så gosigt att få träffa henne igen. Tiden går så jäkla fort?!? Jag har liksom bott i Stockholm i över två år redan. Det är fööör sjukt!!

Efter att jag fixat naglarna mötte jag upp Harun och Klara och käkade min absoluta favoritsallad på Deli and coffee (fun fact: jag jobbade där när jag bodde i gbg). Minns ni Klara som jag bodde tillsammans med när jag flyttade upp till Stockholm?
När dagen övergick till kväll gick jag hem till min storebror och hans flickvän som har en suuuperfin lägenhet i stan. Dom bjöd på rödvin och tryffelpasta med burrata på balkongen som vi avnjöt medan solen gick ner. ÄÄÄÄLSKAR att spendera tid med familj och det är så mysigt att alla skapar sig små boenden på sina olika håll. Jag måste dock åka ner och hälsa på min tvillingbror och hans flickvän som båda pluggar i lund…… Har jag några bloggläsare från Lund?

Det tar verkligen emot att åka tillbaka till Stockholm efter en sommar med min och Philips familj. Det har varit en helt magisk sommar och jag kommer sakna alla så himla mycket. Jag är så tacksam för varenda en. Jag vill verkligen bli bättre på att åka hem oftare än vad jag gjort det senaste… Note to self!

Nu ska min kusin komma hem till mig och vi ska ha myskväll med How to loose a guy in 10 days aka världens bästa film, äta godis och ha pyjamasparty. Hur spenderar du din kväll???


9 kommentarer9 kommentarer om “Mysigaste dagen & nostalgitripp!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har korvfingrar

  Reply
 • Hej! Får man fråga en ”nyfiken” fråga trots att du inte har Q/A 😉
  Jag undrar vad dina föräldrar jobbar med….
  Tack för en fin blogg fina du!!

  Reply
 • Fina vackra bästa Alice!!

  Vad hände med veckans poddavsnitt?

  Reply
 • Brukar spendera min kväll med familj, vänner, äta godis och spela sånna där sällskapsspel😊❤️
  Btw du är fantastisk på det du gör!❤️

  Reply
 • Hoppas Bianca mår bra och att ni stöttar henne!

  Reply
 • -“Varför följer inte Bianca dig längre???”
  – “Alice följer inte Bianca heller :/ undrar vad som hänt.”
  Oavsett vad som hänt är ni BÅDA värd all lycka & framgång. Hoppas allt ordnar upp sig <3

  Reply
 • Blogger du på nouw? hvordan får du designet slikt? 🙂 Det var liksom litt annerledes enn andre! Fin og inspirerende blogg du har!

  Reply
 • Hejsan, jag bor i Lund så himla mysigt du kommer tycka om att vara här!! Ha de så bra🌸

  Reply
 • JA så klart du har bloggläsare i Lund inkl mig, kom hit och häng! Dans på Lanas eller T-bar är givet!

  Reply