Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:54 | July 28, 2019

Sommarupdate

Känns som vi inte hörts på ett tag vilket det lätt blir såhär på sommaren. Jag spenderar mina dagar på landet med telefonen någon annanstans men tänkte ta tag i att briefa er lite på hur mina dagar sett ut det senaste. Det är inte många knop som görs och jag totalälskar det!!! Precis detta jag längtat efter varje dag hela året. Livet på landet <3

Början på veckan spenderade jag tillsammans med Philip och hans familj på Mollösund. Vi åkte ut med ett gäng vänner och deras båt, såg en bäbissäl, åt skaldjursröra från baguetteboden, hoppade i plurret och jag adderade några fräknar till min fräkensamling 🙂 Äntligen får jag spendera kvalitétstid med Philips syster Victoria som är lika gammal som jag. Det blir alldeles för lite av det när jag annars är i Stockholm och hon kvar i Göteborg. Men nu så!!!!

Obligatoriska morgondoppet innan kaffet är LIVET. Det har varit 30(!!!) grader på västkusten och då var det inte ens lite jobbigt att hoppa i plurret för att vakna till. Jag är i övrigt besatt av Mollys bikinidesign för Chiquelle so jag bär ovan, helt klart favoritbikinin!!! Ni hittar den HÄR i flera olika färger.

Till min egen förvåning så har jag varit riktigt duktig och tränat flera gånger denna sommaren. Denna ledigheten har gjort att jag samlat på mig massa härlig extraenergi som passat perfekt i samband med ett träningspass. Tränar ni någonting på sommaren? Det känns som att det är många löpare ute på västkusten vad jag kan se, och det känns inte helt främmande att det kan ha att göra med Anders Hansens sommarprat… Har ni lyssnat på det? Om inte – gör det!

Där jag peakar i mitt lugn är helt klart ute till havs. Hela mitt väsen blir ett lugn och jag kan liksom somna där jag sitter. Ljudet av vågorna, solen som värmer och havsdoften gör mig helt lycklig inombords. Här om dagen åkte jag över till mitt sommarställe som ligger på ön bredvid Philips medan han stack iväg till andra sidan landet på bröllop. Här har jag spenderat mina dagar med min familj och son (hunden Hugo).

Vi bor verkligen mitt ute i ingenstans på landet och jag älskar det. Mitt introverta jag njuter av att gå promenader med Hugo utan att träffa på en enda människa. Jag går och småpratar med Hugo, ser några rådjur som skuttar över åkern lite längre bort och släpar mina flipflops efter mig på grusstigen. Jag lever i min stora vita skjorta från Nelly som är sommarens bästa investering tillsammans med bikinin jag nämnde ovan. Skjortan jag bär kan ni hitta HÄR (betallänk). Har jag nämnt hur mycket jag älskar min lilla hund? Mitt allt.

Jag har spenderat mina kvällar med att pilla och fixa lite på uteplatsen här på landet. Jag sa till mig själv innan denna sommaren att jag ville ta mig an mina föräldrars sommarstuga och göra det extra mysigt. Jag har faktiskt vloggat min lilla makeover om ni skulle vilja se hur det blev? I mellan pill och fixet var det paus för att äta pappas goda mat och dricka hallonsaft :’) Nu har det varit första dagen på länge där det varit dåligt väder med åska och regn. Personligare vet jag inte något mysigare än att kura upp sig i soffan medan det regnar utanför. Vi ska sätta oss och käka lite lunch här och det är läge för mig att stänga ner skärmen för att ansluta de andra vid matbordet.

Jag hoppas att du tar hand om din själ i sommar. Att du låter dig få flera stunder till dig själv för att bara få tänka klart. Allt kan lätt springa förbi i en för hög fart och jag hoppas att du använder den här tiden till att få reflektera över vart du hamnat. Att du klappar dig på axeln över hur långt du kommit, att du sorterar bort den negativa energin i ditt liv som bara ligger och skaver och att du tar hand om kropp och knopp denna sommaren. Njuta av långa promenader, ät god mat och skratta högt! Du förtjänar allt av det.

Ni är bäst. PUSS!

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Sommarupdate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina bilder!!😍

  Reply
 • Jag är nog än av dina äldsta följare, vi lever så att säga inte alls samma liv. Men det är nått med dina inlägg, din personliga ton som får mig att återkomma och läsa. Du verkar ha sunda värderingar och fötterna på jorden. Du har en fin relation till din familj och pojkvän! Tack för bra inlägg, här på bloggen, insta och dina vloggar!

  Reply
 • Du är så himla fantastisk. Fortsätt vara du och fortsätt göra din grej för du inspirerar mig och så många andra. Kram <3

  Reply
 • Jag skulle vilja påstå att det isåfall Mollösund som har lyssnat på sommarpratet och tränar. Var där 1h en morgon för att gå på segelbåt. Trodde det var något lopp på gång eller så för det var sååå galet många träningsklädda människor. Så var det inte på resten av resan kan jag säga!

  Reply
 • Hej, vad har du för storlek på skjortan? Beställde hem i M/L och det ser ut som jag har på mig ett lakan. Är 1.73 så tänkte att ju större storlek desto längre var skjortan, men det får liksom plats två jag på bredden i den :/

  Reply
 • Superhärliga och fina bilder!! 😍❤️
  https://nouw.com/filippaml

  Reply