Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | July 25, 2019

YOOOOOTOOOOOB BABY

NI HAR VÄLL INTE MISSAT MINA VLOGGAR FRÅN GREKLAND??? Jag och Philip hade ju liiiiivets mest avkopplande semester i Kefalonia och trots att jag höll mig borta från skärmtid och jobb så kunde jag inte låta bli att vlogga lite därifrån. Vi åkte båt, åt massa tsatsiki, badade näck, åkte på vinprovning och hade det så mysigt. Om du vill prenumerera på kanalen så hade jag blivit SÅHÄÄÄÄÄR glad!!!

Nu är jag på västkusten och undrar ifall ni hade velat ha en vlogg härifrån? Let me know i så fall eller om ni har någon annan rolig videoidé!!!

Puss <3


3 kommentarer3 kommentarer om “YOOOOOTOOOOOB BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här