Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | July 25, 2019

Hundmani

Hängslebyxor: HÄR -betallänk

Mina dagar står mer eller mindre av gos med hundar från morgon till kväll. Philips familj har tre stora hundar och ni vet ju vid det här laget hur jag känner för hundar generellt. Jag är så lyckligt lottad som hittat en pojkvän som är minst lika besatt han. Vår facebook och instagramchatt består mestadels utav olika videoklipp på söta valpar av olika slag. Någon mer som är som vi?…

Jag börjar komma in i lunket här borta. Dagen börjar alltid med ett morgondopp innan frukosten som genast blir mycket godare. Därefter gör vi oss i ordning för att åka ut med båten för att lägga oss på någon klippa. Ibland får hundarna vara med och ibland får de stanna hemma i kylan en liten stund. Vi läser bok, lyssnar på musik, badar och pratar om tankar och funderingar som slagit oss. Vi äter lite av vår matsäck och beger oss tillbaka hemåt vid eftermiddagen. Väl hemma gör vi oss i ordning för middag, oftast blir det något grillat på altanen. Dagen avslutas med ett glas rödvin i solnedgången och dagen därpå blir på repeat. Precis så jag vill ha det.

Hur spenderar du dina sommardagar?


4 kommentarer4 kommentarer om “Hundmani”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mina sommardagar spenderar jag nere i en källare, ingen semester här inte…… Jobbar i reception på ett gym. Haha, men när jag väl är ledig så spenderar jag varenda sekund ute i solen.

  Reply
 • Vilken storlek har du på byxorna? 😍

  Reply
 • Ååhh vad härligt det låter!!😍 så fina bilder också😍

  Reply
 • Fine deg! 🤩 Så hærlige dager da! Nyyyt! ❤️

  Reply