Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | July 23, 2019

Visby & Västkust

Väst: HÄR (betallänk)/ Byxor: HÄR / Skor: HÄR

Sist jag pratade med er så hade jag Visby framför mig. Nu när det är gjort så kan jag uppdatera er att Visby var kul och stökigt hehe. Vi var ett stort kompisgäng som åkte dit och festade i tre dagar på Kallis och vi bodde på ett supermysigt ställe som heter Villa Alma precis bredvid.

Efter Visby fick jag äntligen ta mitt pick och pack ner till västkusten med pojkvännen min. Nu har jag varit här i ett antal dagar och kan gladeligen meddela att det är precis lika mysigt som jag minns det. Hade ni velat ha en vlogg härifrån? Det ska bli superfint väder i veckan till skillnad från de två senaste så då kanske jag skulle kunna vlogga?


5 kommentarer5 kommentarer om “Visby & Västkust”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här