Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | July 14, 2019

I’m back baby

Outfiten kommer från Weekday och sandalerna Birkenstock.

Hej <3

Jag är officiellt hemma från Grekland efter att ha landat sent igårkväll. Jag har haft dom mest fantastiska dagarna med Philip på Kefalonia och jag vill berätta allt om veckan som varit så fort jag får tid. Internet har inte funnits alls för att uppdatera bloggen i Grekland så jag lät mig själv låta bli helt och hållet. Jag har dock saknat er och är så taggad på att få prata med er igen!!! Jag kunde inte hålla mig från att vlogga så det kommer komma en vlogg därifrån 😉 stay tuned!

Just nu sitter jag och dricker nybryggt kaffe (som jag saknat det!!!!!!) och äter en acaibowl till frukost medan jag jobbar ikapp lite jag missat med dåligt internet. När kaffet är uppdrucket ska jag sätta på lite peppmusik för att få motivation till att packa om väskan, för om två timmar far vi till Visby för tre dagar fyllda med party tillsammans med massa vänner.

TTYL!!!


5 kommentarer5 kommentarer om “I’m back baby”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, nyfiken över vilken sida ni bokade resan och vilket hotell ni bodde på?

  Reply
 • men asså hur kan man va så snygg😍

  Reply
 • Kul att du är tillbaka och du är ju såå fin!! 😍

  Reply
 • vilken underbar blogg! kan du berätta mer om den plats du bodde i och så? himla mysigt

  Reply
 • Ååååh vill höra allt om Grekland, det är så jäääkla fantastiskt land!! Och din vlogg btw, amaaazing!!

  Reply