Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:49 | July 4, 2019

MINA FESTIVAL LOOKS

Shorts: HÄR / Kavaj: HÄR / Topp: HÄR / Klackar: HÄRbetallänkar

Byxor: HÄR / Topp: HÄR (avklippt) / Skor: HÄRbetallänkar

Klänning: HÄR / Sneakers: HÄRbetallänkar

Känner att jag är skyldig er att komma ikapp med att berätta var helgens outfits är ifrån, efter många frågor från er. Första outfiten är skitsnygg men jag lyckades typ få något måndagsexemplar som gjorde att den inte luktade helt fantastiskt om man säger så. Ni som lyssnat på podden vet…. haha! I övrigt kände jag mig skitsnygg i helgen trots min otrevliga förkylning som timeade festivalhelgen perfekt. Jag tokälskar de vita byxorna jag beställt hem från IAMGIA. Ni var många som kom fram och frågade vart min orangea klänning är ifrån också :’) KUL!!!

Jag tänkte beställa hem kläder innan jag drar till Grekland. Vet ni någon bra hemsida jag inte borde missa att kolla in? Jag är ute efter snygga sommaroutfits och badkläder! Hit me with your best tip!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “MINA FESTIVAL LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh kan du inte lägga ut sen vilka outfits du har beställt till grekland, behöver själv nya sommar outfits och hittar inget så där wow. Så tänkte att jag kunde få en stor inspiration ifrån dig som jag alltid får!😍👌🏼 älskar din stil!

  Reply
 • Finns det någon video där du visar hur du gör dina ögonbryn? Älskar din look och vill överbevisa mina vänner. Jag fick se en video som du är med i, Någon kampanjvideo för ett sminkmärke, som är just om ögonbryn och mina vänner samt denna sidan gjorde verkligen narr av dina ögonbryn då sidan de visade är någon slags sida som är ”things that went very wrong” då de menar på att de måste vara ett skämt för att dina bryn är så extrema i den videon. Jag tycker att du alltid är on point med den där videon stör mig så jag tycker att den verkligen inte ger en rättvis bild av hur du ser ut.

  Reply
 • Men snälla vad vill du med denna kommentaren…SUCK. Alice är perfektion på alla sätt o vis <3

  Reply
 • Alice looks like tweety. The bird that chased by Sylvester the cat. Looney Tunes.
  Nobody is perfect. Filter is great!

  Reply
 • Wooow vad snygg!!! 😍
  https://nouw.com/filippaml

  Reply