Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | July 4, 2019

HELGEN

           Wow, under denna helgen har det verkligen varit tyst på denna bloggen… sorry för det!

Jag har inte mått mitt bästa de senaste dagarna och det har gått ut över bloggen tyvärr. Jag trotsade ångest och hakade med på Lollapalooza under helgen. Jag hade fett kul men roligast hade jag nog på Hoss-tjejernas dagsfest på Mr.French. Jirell, Linda Pira, Nause och Molly Hammar stod alla på scen och uppträdde medan solen gassade på oss. Innan dagsfesten var vi ett gäng som käkade brunch på strandbryggan och därifrån fick vi åka en stor båt till Mr.French – dröm!

Helgen tog slut och veckan kom som en käftsmäll med sin to-do list att beta av. Jag är så tacksam för veckan i Grekland med Philip som börjar från och med lördag. Är i tankarna att helt stänga av telefon medan jag är där borta, för att få njuta av att bara vara i Philips sällskap. Just nu sitter jag på CUBE’s kontor och jobbar från datorn med Lucas bredvid mig, min klippa! Vi planerar lite semester för att ha så mycket som möjligt överstökat sen när han är hos släkten i Italien och jag i Grekland. Har ni några resor planerade i sommar?

 


4 kommentarer4 kommentarer om “HELGEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Två saker:
  1. Du och Fanny Lyckman är så sjukt lika!
  2. Tycker det är fint/skönt/bra att du är så pass öppen med att du inte mår på topp alltid.
  Det kommer bli bättre och gå över och då kommer du uppskatta allt mycket mer <3 Kram!

  Reply
 • Ååhh😍😻
  Man behöver stänga av mobilen ibland för att koppla av💗💗

  Reply
 • Meeen vilka härliga bilder!! Låter som ni hade det jättebra 😍
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • WOW du är så snygg gmn!! Fattar ej.
  Är det din vanliga käpprätt? Ser lite mörkare ut

  Reply