Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:27 | June 26, 2019

NY VLOGG – MIDSOMMAR PÅ VÄSTKUSTN

Hörrni! Det finns en ny vlogg uppe på kanalen där ni får hänga med på min helg i Mollösund. Vi firar midsommar, födelsedagar och att vi befinner oss på rätt sida Sverige. Västkusten gör mig lycklig ända in i själen och om ca tre veckor åker jag dit för fullbordad semester och då tänkte jag visa er mer av vad jag tjatar om hela tiden. I videon får ni träffa lite av Philips familjemedlemmar aka världens bästa svärfamilj (säger man så?). Om ni gillar videon så får ni gärna trycka på gillaknappen och prenumerera på min kanal! Vi växer och det är sååå himla kul tycker jag. Ärligt talat så är youtube den plattform jag finner roligast just nu och det känns kul att ni verkar tycka att det är roligt med mycket uppdatering från mig.

I övrigt så ligger jag hemma i soffan och känner jag mig lite febrig och seg i kroppen. Har ju nämnt att massagen jag tog i måndags tvingade fram allt som låg och väntade på att komma till ytan och det kan jag konstatera att det nu gjort. Den senaste veckan har jag haft som en svacka där jag tvivlat en del på mig själv och min självkänsla inte alls varit där den ska vara. Jag ogillar mitt utseende, känner att jag underpresterar som vän, i jobbet, inte träffar min familj tillräckligt ofta och egentligen alla fel som går att hitta hos sig själv har jag grävt upp de senaste dagarna. Många pratar om en sommardepression, som kryper fram när man förväntas må som “allra bäst” under de ljusaste månaderna. Jag tror att det är fler än bara jag som kommer in i en period där man tidigare haft mycket med skola och jobb, så att när man väl saktar ner lite slås man istället av ångest och negativa tankar. Eller? Berätta gärna!

 


13 kommentarer13 kommentarer om “NY VLOGG – MIDSOMMAR PÅ VÄSTKUSTN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kan säga att du är otroligt vacker och du verkar vara en så otroligt varm, klok och härlig person. Jag mår verkligen bra av att följa dig. Tack för allt du delar med dig av.

  Reply
 • Tack för ännu en bra video!! Förresten var är ditt halsband som du har på bloggen ifrån?

  Reply
 • Hej fina du, vilken jäkla mysvlogg – längtar efter att se mer runt om och hur allt ser ut där ni är!

  Gällande sommardepression håller jag helt med. Känner mig stressad över den “lilla tiden” som man har att faktiskt utnyttja sol, värme och lediga dagar. Man känner att det är så mycket som ska hinnas med och man vill göra så mycket. Jag kan också känna att man kollar runt vad alla andra gör och det förväntas (inte kanske av andra, utan av sig själv) att också ta vara på all tid och åka på idylliska utflykter eller resa osv. Så fort en dag går utan att man “gör något somrigt” så känns dagen bortkastad.

  MEN det viktigaste är ju att man kopplar av och ändå får in lite extra tid för det man annars inte hinner med. Vi behöver ju inte, och KAN inte, alltid hinna med allt vi vill.

  Hoppas du får en fin sommar Alice, ta det i din takt..!

  Reply
 • Känner som du den här sommaren. Har mycket lägre sysselsättning på sommaren till skillnad från våren och hösten så under sommaren blir jag som ett vrak. Ångesten ligger över mig konstant om precis allt. Minsta lilla fel jag gör känns som en enorm motgång. Men har pratat om detta med en i min närhet som är samtalsterapeut och fått en del tips. Man ska låta tanken komma till en men sen måste man släppa den så fort som möjligt. Man kan inte ha ångest över småsaker för länge. Det går liksom över i en fysisk smärta i bröstet och magen. Man får ge sig själv en mental bitchslap och försöka tänka på allt positivt i ens liv. Det hjälper mig lite alla fall. Du har massa fint att glädjas över och har säkert förstående vänner och familj som kan stötta dig även när du mår dåligt. Ha det så gott i Grekland och försök tänka positivt hur svårt det än är!

  Reply
 • Men gumman da…Tvivla aldrig på ditt utseende så länge Du är ung och fräsh – gör inga ingrepp! Tycker om att du är hälsosam, har sund aptit och inte opererat brösten, sprutat in gift i läpparna, m.fl onödiga ingrepp, som just du inte behöver, alls. Mycket bra & sund förebild på just det sättet, för de unga lättpåverkade tjejer som följer dig och andra influencers <3
  Självkänslan får Du snart tillbaka – alla har sina ups and downs i livet, där är du inte ensam. Ibland är det bara nyttigt och ta sig tid att reflektera.
  /Varma Kramar.

  Reply
 • “jag ogillar mitt utseende” …….jooo…thats why you eye-fucking yourself varje gang i varje insta-video

  Reply
 • Trist att du har en dipp men du kommer tillbaka snart ska du se! Absolut tror jag på din teori. Det är lite konstigt, att det kan vara jobb eller skola som får en att må dåligt men att känsorna kommer fram ordentligt först när man är hemma och egentligen har det bra 🤔

  Reply
 • Usch ja, känner verkligen igen mig i det där sista..!
  Man har så mycket förväntningar på sommaren..det ska vara sol och man ska hinna sola, gör utflykter, umgås med nära och kära, träna, slappa och tusen saker till. Jag blir stressad över allt jag vill hinna med på bara fyra veckors semester 😅 jag vill göra allt, samtidigt som jag inte vill göra ett skit!

  Reply
 • Hm, jag m.fl. känner inte riktigt igen mig här…Om jag skulle ha haft ett riktigt “setback” som jag skulle vilja dela med mig utav, enbart för att hjälpa andra, så rör det sig om MYCKET mera allvarligare saker & händelser. Mindre ups and down som tillhör livet, må man visserligen gärna också skriva om, eftersom man inte är ensam om detta, alls…men icke ngt som man förhoppningsvis bör behöva söka råd av andra om (sina närmaste bör förhoppningsvis kunna vara nog?…eller?!). Tycker i varje fall jag:-) p.g.a. att jag är såååååååååååååååååå trött på morgon-tevens inslag om dylikt. Känna efter mera? Navelskåda? NEJ TACK!!!

  Reply
 • Jag kan verkligen relatera! Ungefär alla negativa tankar som jag på något sätt lyckats (lyckats kanske inte är ett bra ord för det är ju egentligen inte jättepositivt) trycka undan under våren kom till mig nu i veckan. Så jobbigt när man förväntas vara glad och taggad på allt som har med sommaren att göra. Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 • Hej! Lyssnar på er podd och hörde att du har en dipp… 🙁 Jag ville bara skicka massa kramar och hoppas du mår bättre efter semestern med Philip! Kram <3

  PS Du är sjukt cool B-)

  Reply
 • JA!!! Jag har aldrig fått det tidigare men fick det från ingenstans och det är det allra jobbigaste, att man inte kan hänföra ångesten och deppigheten till något som hänt. Men som allting annat i livet så går det över, men det gäller att acceptera att man är i en svacka just nu. Och inte vara hård mot sig själv för att man är det.

  Kram

  Reply
 • Gud, har typ alltid sommardepression more or less. Så I feel you. Kan få ångest för otroligt orelevanta saker också som ett misstag jag gjorde för 7 år sen eller hypokondritankar. Det som är viktigt oavsett när ångest kommer är att inte få panik och då förvänta sig att allt ska vara askul och att man ska vara asglad, utan bara infinna sig i att det är som det är och vara SNÄLL mot sig själv. Alltid.❤️

  Du är så naturligt vacker och härlig. Du ska inte ändra något på dig! Alla som trycker ned dig har själva en självkänsla på noll.

  Kan inte Lucas rensa alla neg kommentarer så du inte behöver hantera det? Kram!

  Reply