Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | June 24, 2019

VECKANS SCHEMA – v.26

Hej hopp det är måndag igen vilket naturligtvis innefattar ett “veckans schema” på bloggen. Jag har inte den mest hektiska veckan framför mig vad gäller jobb men på torsdag ska jag ha en rolig plåtning med Paul hela dagen. Tror dom bilderna kommer bli riktigt bra för han är sjuuuukt duktig. Dagen efter börjar Lollapalooza och jag har en känsla av att denna helgen kommer bli riktigt stökig men rolig. Det är en del feta fester denna helgen i Stockholm och det kan ju sluta hur som helst 😉 Happy Monday!

Måndag:

Möte med banken

Spela in ett samarbete

Sellpy kommer och hämtar påsar

Podda

Ta massage med Philip

Tisdag:

Nytt poddavsnitt uppe!!

Nicole Falciani håller ett event

Möte med min agent

Träna

Onsdag:

Lunchmöte

Fixa Naglar

Fixa Spraytan

Ny YT video uppe på kanalen

Torsdag:

Plåta med Paul Edwards hela dagen

Fredag:

Sommarlunch med Cube

Lollapalooza

Drink med H&M

Hemmafest hos Charlie

Lördag:

Hoss håller i dagsfest med Lyft

Lollapalooza

Söndag:

Lollapalooza


7 kommentarer7 kommentarer om “VECKANS SCHEMA – v.26”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fullt upp!

  Reply
 • Trist att nästan hela er showcast handlar om att lyfta fram och hylla Bianca…..
  Du är värd all publik, hon får hybris. Syns ju när hon börjar sjunga….
  Du var bättre på att sjunga ❤️

  Reply
 • Tror Bianca är väl medveten om – liksom Alice själv – att Alice är både klokare och hälsosammare än Bianca, tidivs, samt inte lika trashig när det gäller att lämna ut sig själv, sin pojkvän samt sitt sexliv. Tycker det är så synd att Bianca alltid måste prata så billigt om sex, när hon är en förebild för så många unga flickor och barn. Sex är vackert men hon gör det billigt, liksom :-/

  Tillsammans är de dock så charmiga och Biancas framgångar unnar jag verkligen henne!!! Likaså Alice’s!! Fortsätt stötta varandra bara och dra ner söta Bianca på jorden ibland, när hon får alltför mycket hybris – men tror att hon behöver det ibland (mer än Alice alltså…) eftersom Bianca kommer från dem självcentrerade familj som hon kommer från, där modern med flera, inte alls lyfter henne på samma sätt såsom hon gjort med lillbrorsan. Inom en av Sveriges kändaste familj/släkt Wahlgrens’ är det ju gärna Bianca & snälla söta Linus som man gärna hejar på <3

  Reply
 • Men snälla någon. Vad är det för billigt att prata om sex? Är du född på 1700-talet eller? Vem tycker ens att sex, i något sammanhang, är “billigt”? Det är otroligt uppfriskande med en cool tjej som kan prata öppet om sex. Det är det mest naturliga i hela världen.
  Folk pratar öppet om kärlek H E L A tiden men ingen säger att det är “billigt” för det? Det är personer som DU och pga kommentarer som denna som gör sex till något smutsigt/tabu-belagt.

  Du är uppenbart inte så bra på att läsa av människor heller då Bianca driver om hybris hela tiden. Och sedan vet jag inte riktigt vad du menar med att hon har hybris. Att hon vet att hon är skitcool och framgångsrik? Det är väl ren fakta samt asgrymt. Sluta få tjejer att skämmas över att dom är glada/stolta över sin framgång. Tack och hej.

  Reply
 • Fan vilken tur att sånna som Johanna finns och som på ett bra och tydligt sätt kan svara på (ursäkta) korkade kommentarer 🙂 Håller med dig Johanna, bättre att hylla varandra!

  Reply
 • Så avslöjade – Att censurera obekväma sannings-svar är bara så FEGT 😛

  /Ha det! (ni på Cube…)

  Reply
 • Heeeeej bästa Alice!! Jag undrar vart ifrån dina magiska örhängen är ifrån?? Dem små silvriga “hoopsen”, letat ihjäl mig efter liknande!! <3 TACK O HEJ DU E SOM SAGT BÄST

  Reply