Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | June 19, 2019

NYTT PODDAVSNITT – “Kapitel 23”

LYSSNA PÅ VECKANS PODDAVSNITT HÄR

Har ni lyssnat på veckans poddavsnitt än? Om inte så tycker jag att det är hög tid att göra det!! Jag fyller år och pratar om hur jag ser på kapitel 23 i mitt liv. Äntligen är jag coola tjejen jag alltid velat vara och jag hissar livets jäkla toast i Stockholm. Vi pratar om söta pungar och om Biancas stökiga resa till Prag. Vi lever varandras kontraster där jag sover 12 timmar om dygnet och Bianca ligger på minus i sömn efter helgen. Vi har båda träffat våran kändiscrush och jag har gosat med en bebis. Bara en sån sak!!! Så in och lyssna nunununu!

Vi har planer på att förinspela lite roliga avsnitt till er så att vi kan ta lite av en välförtjänt semester i sommar. Har ni några önskeavsnitt som vi kan spela in till er? Några drömgäster som ni vill att vi bjuder in? Kommentera här nedan så ska vi se vad vi kan ordna 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “NYTT PODDAVSNITT – “Kapitel 23””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det hade vart jätteroligt om ni gjorde några inspelade avsnitt med gäster! Sommargäster lixom. Era pojkvänner, era mammor, lite bloggtjejer utan egen podd, era egna poddidoler, Vanz och Stellz, ja listan kan göras lång!! Men himla roligt i alla fall!

  Reply
 • JAAAAA bjud in gäster typ era pojkvänner, Lovisa, Lucas osv. Era avsnitt blir aldrig tråkiga så det spelar ingen roll hur ni än gör dom! 🙂

  Reply
 • Hej!

  Jag gillar när ni pratar om era liv i allmänhet och tycker också det är väldigt bra när ni pratar om ert förhållande till mat. Vet det kan vara känsligt osv, men väldigt uppskattat. Tycker du verkar ha en så sund inställning som jag inspireras av <3 Er podd är grym!! Skönt med lite sommarledigt, det förtjänar ni, puss

  Reply
 • Hej!

  Jag gillar när ni pratar om era liv i allmänhet och uppskattar också jättemycket när ni pratar om ert förhållande till mat. Vet det kan vara känsligt osv, men väldigt viktigt ämne. Tycker du verkar ha en så sund inställning som jag inspireras av <3 Vore också jättekul om båda era pojkvänner var med i ett avsnitt! Er podd är grym!! Skönt med lite sommarledigt, det förtjänar ni, puss

  Reply
 • Vore askul om du berätta mer om när du reste i Australien (om jag minns rätt?) Jag ska flytta dit och plugga en termin så vore såå skönt med lite pepp-talk! Ser fram emot det jättemycket men är också nervös! Puss

  Reply
 • Era pojkvänner skulle vara trevligt om ni bjöd in <3
  Sköt om er alla nu i sommar och se till att vila upp er!

  Reply
 • Prata om hetsen kring umgänge under sommaren och att man jämt måste hitta på saker och att känna sig ensam <3

  Reply
 • Åh vad snyggt!!!

  Reply
 • 12.sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply