Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:03 | June 19, 2019

Merch & nya dojjor

Vi hade ett möte ang min och Biancas merch idag vilket var superkul. Det var ju helt SINNESSJUKT tryck på grejerna vi släppte för ett tag sedan. Jag är så stolt över det vi släppte och anser än idag att vi har den absolut fetaste hoodien vad gäller passform, färg och material. På mötet diskuterade vi framtiden och vad vi skulle vilja göra mer vilket leder mig till min fråga till. Vad skulle ni vilja att vi släppte för merch? Tänk högt och lågt!! Skulle vara så roligt att höra era tankar.

Jag och Lucas svängde förbi Scandinavian photos och jag fick äntligen köpt mig en vloggkamera jag haft ögonen på ett bra tag. Jag har hela tiden kört sony som egentligen är en “bättre” vloggkamera med bättre autofokus men den kameran har inte samma färgåtergivning som Canan g7x mark II som jag köpte idag. Ska bli kul å se om ni märker någon skillnad i vloggarna framöver 😉

När jag kom hem så såg jag att jag äntligen fått hem min födelsedagspresent jag köpt till mig själv. Inget mindre än mina första yeezys! Vad tycker ni? Jag ääälskar!!! Sneakers är helt klart min guilty pleasure… Kan inte få nog :/

Nu sitter jag, Philip, Axel och Matilda i bilen och lyssnar på mysig musik på väg till västkusten. Jag sitter med datorn i knät och får jobb överstökat, evigt tacksam över att inte lida av någon form utav åksjuka *pepparpeppar*. Tanken är att kolla igenom lite utkast till vlogg, svara på mail och förbereda ett samarbete innan vi stannar för att käka lite obligatorisk Max drive through. JAG ÄLSKAR ROADTRIPS!!! Bra musik och godis och jag kan åka huuuur långt som helst! Jag lovar!!!

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Merch & nya dojjor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag skulle vilja att ni släpper fler hoodies och sweatshirts! Så snyggt att ha över klänningar eller bara till jeans!!

  Reply
 • Mysbyxor!!! Hallå sweats eller typ leggings😍

  Reply
 • Men åh fiskehatt hade varit såå kul om ni släppte en riktig snygg en! Hade köpt direkt😍 kan ni inte släppa nån topp som är lite mer croppad och tight linneliknande för att ha nåt helt annorlunda mot era baggy t-shirts (som jag btw äääälskar)?

  Reply
 • Gillar också roadtrips! (sålänge jag inte blir kissnödig, då är det inte så kul…)
  Glad midsommar på dig!

  Reply
 • Hade köpt mobilskal utan att tveka! Kom bara ihåg att få med till iPhone 6 också 🤗

  Reply
 • Varför spelade ni golf i vattnet? Då ligger ju bollarna på botten, och det är vell inte bra?
  Oroar du dig inte för miljön och havet, Alice?

  Reply
 • SNÄLLA släpp de beigea hoodiesarna igen!!!!!!!!
  Alltså typ hårband/tofsar vore nice??
  Armband??

  Reply