Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:04 | June 14, 2019

SE SHOWCASTEN PÅ DPLAY

Foto: Pillan Thelaus

SE HELA SHOWEN PÅ DPLAY 

I’ve good good news for you guys!!! Ni kan från och med idag se min och Biancas showcast i globen på Dplay premium!!! Koden ALICEBIANCA ger er 30 fria dagar på Dplay premium. Go go go!!! (Har ni frågor kring hur det funkar så kan det finnas svar från Dplay i kommentarsfältet under min senaste IGpost)

Jag försöker fortfarande samla ord för att förklara hur det känns i kroppen såhär några veckor senare. Det är ärligt fortfarande svårt för mig att greppa vad som faktiskt hänt men jag ska försöka så gott jag kan förklara i ord vad som cirkulerar runt i min hjärna och kropp efter showcasten. Vill dela med mig av tankarna som är svåra att formulera ändå. Dom känns viktiga på något sätt.

Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet om jag får säga det själv. Startade dagen med ett frukostevent med Sara Biderman och sleepo och gick därefter vidare till Rania för att tvätta och föna håret (sån jäkla fredagslyx att jag vet inte vad). Där mötte Lucas mig och vi gick tillsammans till lunchmötet på Nybrogatan 38 som var så mysigt. Vi hade möte med tre asgrymma tjejer från mitt youtubenätverk splay och vi planerade framtid och snackade youtubeskvaller. Därefter gick jag och Lucas till min revisor och fortsatte på spår framtid innan vi tog ledigt för veckan. Lucas köpte sig en buckethat från Prada och vi traskade bort mot Urban Deli för att dricka en öl i kvällssolen tillsammans med Philip och mamma som mötte upp oss. Mamma sover här i lägenheten ikväll pga att hon haft jobb i Stockholm så vi har passat på att ha tacokväll och gos i soffan. Nu ligger jag i soffan och somnar vilken sekund som helst så vi hörs mer imorgon. Glöm inte att ni är bäst!!!


6 kommentarer6 kommentarer om “SE SHOWCASTEN PÅ DPLAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • På Dlay står det att det endast är 14 dagar gratis…?

  Reply
 • Ååå vi vil se showcasten i Norge også!!!

  Reply
 • Hvilken tid kommer den uten at du trenger premium? Går ikke å betale på dplay Sverige i Norge

  Reply
 • Kollade på showcasten på play! wow, grymma är ni! jättekul att se på och önskar att jag såg den live!! kram <3

  Reply
 • vil se i norgeeeee :(:(

  Reply
 • Jeg vil også seeee showcasten i norge, men det går ikke

  Reply