Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | June 13, 2019

YOUTUBE & CHILL

Hörrö ni! Ni har väll inte missat mina senaste videos på YT? Har varit flitig och postat var tredje dag de senaste veckorna! Glöm inte att prenumerera för att inte missa när en ny video publiceras! Idag har det regnat precis hela dagen här i Stockholm och vad passar inte mer perfekt då än att kura ner sig i soffan med en filt och kolla på youtube? Jag ääälskar när det regnar ute och man får en ursäkt till att göra endast det.

Jag ska precis ut och träna lite och sen ikväll ska jag och ett gäng kompisar ta en danskurs hos min vän Emilio. Jag gör mig redo för att känna mig löjlig haha men det kommer bli så jäkla kul! Efter det så plockar Philip upp mig och vi åker hem till Matilda och Axel på tacokväll. Mys-Tordag!

Ps. Ikväll 18.00 kommer min sista video i samarbete med Nivea upp på kanalen. Håll utkik på kanalen för det 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här