Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:37 | June 12, 2019

Ångest och endorfiner

Topp: HÄR / Kappa: HÄR / Hatt: HÄR (i svart)/ Halsband: HÄR / Armband: HÄRbetallänkar

Fick en kommentar på instagram att jag måste länka outfits jag haft på mig under tiden bloggen legat nere och jag tänker att jag börjar med en outfit från i helgen. Jag fick massa komplimanger och kände mig skitsnygg i denna looken :’) Jag bar ett par vita byxor och sneakers till senare på dagen!

Just nu sitter jag med morgonrock i soffan och känner hur ångesten börjar krypa på… Kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på men det kan bli så efter en rolig helg för mig ibland. Som att jag förbrukat mitt välmående och nu är tiden kommen för att må sämre, för att ha balans liksom. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag pratat om detta tidigare… Jag hade tänkt försöka vända på denna dagen och göra den till en bra dag, så gott jag kan i alla fall. Om en stund ska jag åka och gästa min kompis Oscar Zia i hans radioprogram hos P3 vilket ska bli mysigt. Därefter hade jag tänkt gå till gymmet för att svettas lite och få igång lite endorfiner, något som kan behövas en dag som denna…

Ikväll är tanken att jag ska svänga förbi Rami Hannas event med Peroni och därefter direkt till systrarna hoss event tillsammans med Nakd. Egentligen vill jag bara stänga in mig själv och inte träffa massa människor men jag vet att det kommer bli kul på plats och att ångesten blir värre om jag grottar mig ner i den ensam hemma. Nu ska jag sätta på gladmusik på hög volym, göra lite fint i lägenheten och göra mig i ordning för att ta tag i den här dagen!!! Puss på er <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Ångest och endorfiner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej bästa du! kan du inte göra något inlägg / en video med uppdatering av din invisalign? jag får min om typ en månad det skulle vara så kul att se. <3 kram!!!

    Reply
  • Sorry, men er senaste podd förstörde Bianca totalt med sin spruckna röst och dåliga nonchalanta & trötta energi. Gäääsp alltså. Säg åt henne att skärpa sig – hon skulle nog må bra av att ta några vita månader och inte festa så mycket, när hon vet att hon är mitt uppe i en redan kaosartad flyttning och tung renovering. Bianca måste lära sig att PRIORITERA bättre, samt skaffa bättre välmenande rådgivare…vilket inkluderar hennes PT.

    Reply