Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | June 10, 2019

NYTT KAPITEL

alice stenlöf

Foto: Paulina Torbjörnsen – Min klänning hittar ni HÄR (betallänk)

Äntligen!!! Min ny blogg är nu LIVE och jag får dela med mig av nyheten att jag nu mera är signad till CUBE – Min nya agentur. Jag har sedan jag startade min blogg för ca fyra år sedan haft min blogg på nouw men skött i princip allting runt omkring själv. Jag är så taggad på vad som känns som ett helt nytt kapitel i mitt liv, där jag får jobba med ett helt team som är experter inom områden jag tidigare skött helt själv. Det är en omställning för mig att släppa kontrollen men jag vet att det är för det bättre! Det fick jag lära mig redan när jag började jobba med Lucas och han tog över massa ansvarsområden. Jag är SÅ taggad på att få fokusera på massa kreativt till er och jag hoppas ni är lika taggade!!! Btw, vad tycker ni om min nya design? Älskar bilden Paulina tagit på mig!

Jag har varit frånvarande på bloggen i några veckor och har fått massa frågor kring det, men nu vet ni varför! Min blogg har renoverats och jag välkomnar nu bloggen 2.0! Det har varit nyttigt för mig att inte ha bloggat på ett tag faktiskt, för jag har fått sakna det och nu är jag övertaggad till att sätta igång igen!

Jag har så mycket att komma ikapp med och snacka med er om tankar efter showcasten, summerburst, sommarplaner och massa mer!!! Det kommer <3


6 kommentarer6 kommentarer om “NYTT KAPITEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här