Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:57 | May 21, 2019

NY VIDEO!!!

VIDEON ÄR I SAMARBETE MED BREYERS

Medan jag spenderar precis hela dagarna i repsalen så tänker jag att jag smäller upp en video på YT sålänge. Det är en supermysig vlogg från att jag och Lucas åkte till Köpenhamn för att plåta en kampanj tillsammans med Maybelline. Därefter kommer jag hem och får livets jäkla glassbud hem till kylen och jag och Lucas testar ut våra favoriter. Glöm inte att gilla videon, lägga en snäll kommentar och prenumerera på kanalen (Vi närmar oss 100.000 prenumeranter nu!!!).

Nu ska jag stänga igen datorn och äta middag framför ett avsnitt av Game of Thrones med mitt livs kärlek. Jag behöver extra tid till att varva ner på kvällarna numera för att tänka på annat än att vi ska stå framför 10.000 människor i globen på lördag………. Alltså, kan ni fatta? Helt jäkla sjukt.


19 kommentarer19 kommentarer om “NY VIDEO!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättehärlig video!!! <3

  Reply
 • Din orange-svarta tröja i videon är så sinnessjukt snygg! Var är den ifrån? 😍

  Reply
 • Du som är kaffe-lover – vilken kaffemaskin användet du?

  Reply
 • kan inte du tipsa om midjehöga byxor? 😊

  Reply
 • Oj det var MYCKE GLASS hehe. Trevligt att du närmar dig 100.000 prenumeranter då!😉🙂 Grattis till det isåfall då!..🙂👍🏻

  Reply
 • Är det några som kan ta globen med storm så är det ni!!!

  Reply
 • du är så ball

  Reply
 • Asså Alice!!! jag bara kände att jag var tvungen att kommentera, jag brukar aldrig skriva kommentarer men jag satt hemma igår och stalkade varenda influencer för att få en glimt av er podshow ni hade igår (hade inte möjlighet att gå) och jag kan bara säga WOOOOOOW!! Finner inga ord! Så jävla grymma och imponerande ni är, ni ska vara så stolta över er!!! Ni är helt fantastiska, ni inspirerar mig (28 år) att ta för mig mer av livet och att man kan lyckas sålänge man har driv, är målmedveten och umgås med människor som ger en glädje och energi!! Så tack för att ni är ni och att ni delar med er så mycket av er själva! Ni är GRYMMA!! När ni sjöng tillsammans!!! Herregud, kan verkligen få känslan av hur mycket ni älskar varandra och hur bra ni är tillsammans, ett så jäkla bra dreamteam!!! All kärlek till er, hoppas ni planerar att göra en show till inom snar framtid, då vet ni en tjej som kommer sitta bänkad!!!! Fortsätt med det ni gör<3

  Reply
 • Varför flyger du till städer som det finns snabbtåg till?

  Reply
 • fan va stelt att ni lipsynca…………….pinsamt att sedan skryta om hur bianca kan sjunga hahahah

  Reply
 • Jättefin video =)

  Reply
 • DU KAN SJUNGA 💞 SÅ VACKERT! (hade varit bättre om du sjöng den helt själv) 🙏

  Reply
 • https://nouw.com/norapersson/vem-vill-inte-vara-som-alice-bianca-35982386

  Reply
 • fin du e!

  Reply
 • Varför har du fått för dig att dem mimar om jag får fråga? Det syns och hörs vääldigt tydligt att det är dem som sjunger då ljudet synkar med deras minspel. Sen har dem en kör som sjunger i bakgrunden men det är en annan sak. Tråkigt att du är så avundsjuk att du måste hitta på lögner baserat på absolut ingenting.

  Reply
 • Alltså såg din senaste video om showcasten nyss, är inget extrem fan MEN vad jag fick tårar haha! POWER på er! 😍

  Reply
 • Vlogg👏🏽

  Reply
 • Ska självklart kolla! 😊 Mys!

  Reply
 • låter som en mysig kväll! 😊

  Reply