Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | May 20, 2019

Sommarens glass!!!

I betalt samarbete med breyers

KÖP BREYERS GLASS HÄR

Lagom till sommaren så har jag har frysen full med glass från Breyers!! Breyers är ett amerikanskt glassmärke som erbjuder ett nyttigare och mer hälsosamt alternativ när vardagscravingen kickar in! Glassen innehåller mindre socker än vanligt och har en hög proteinhalt, UTAN att kompromissa på smak eller krämighet!! Glassen finns i 6 smaker varav 2 är nyheterna Peanut Butter och Chocolate & Hazelnut som är Breyers veganska glassar! Jag och Lucas valde att toppa våra bananpannkakor imorse med våra favoriter (Creamy Chocolate och Peanut Butter) från Breyers!
Vill du och testa så hittar du glassen på ICA och vårt lilla recept nedan!!

Recept:
2 banan
4 ägg
1/2 dl havregryn
Toppa med Breyers glass!


8 kommentarer8 kommentarer om “Sommarens glass!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar smakerna!! Ultimata glassen låter det som <3

  Reply
 • Men så gott!!😍

  Reply
 • Alltså – ÄLSKAR!!!

  Reply
 • Så gott!!!

  Reply
 • GOTT!!

  Reply
 • Hej Alice! Vill bara säga att jag tycker du är en oerhört klok och vacker kvinna!!
  Det jag reagerade på är att du som förebild rekommenderar tillexempel nivea. Nivea är testat på djur. Du kanske inte vet de. (jag vet om att du är djurvän ) Ni påverkar mycket ni influensers och jag tror ni kan påvera även klimatfrågorna om ni sätter er in i det. Kött konsumtion osv. bara För djur inte kan svenska betyder de inte att dom är mindre värda. Satsa på vegan. Och man mår bra, är snäll mot allt och minskar risken för sjukdomar så man kan leva tills man är 200. En tanke. Vi vill ta hand om vår jord ❤ni Kan påverka så mycket! Det är fantistiskt och du har gjort mycket för många, tror fan du och andra influencers skulle ha mer poser än regeringen i att rädda jorden. Kram på dig Alice!!!! / Hanna

  Reply
 • Jag älskar GB glass, that it!
  Kram

  Reply
 • Oj, måste testa!!

  Reply