Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | May 18, 2019

Mina senaste hektiska dagar
Det var ett intensivt men roligt dygn i Köpenhamn med Maybelline teamet. Vi plåtade en ganska speciell kampanj som ni kommer att kunna ta del av i augusti om jag förstod det rätt 🙂 Därefter var det raka vägen hem tillbaka till Stockholm och jag var hemma först vid midnatt, trött som få.

Det har varit många inbokade grejer nu inför showcasten som gjort att vi flängt runt på stan på massa olika hemliga grejer. Längtar tills jag kan dela med mig av vad det är vi håller på med men det får vara hemligt i alla fall en vecka till 😉 Jag har hittat tillbaka till mina converse btw, älskar dom!


Jag och Bianca har gästat Rix FM och nyhetsmorgon för att prata om showcasten i globen nästa vecka. Blir så taggad av att tänka på hur nära det är nu!!! Snart ses vi där hörrni!!!

Varenda en av oss har traskat runt i vår GÖRsnygga Merch som ni kan hitta HÄR. Jag är så fruktansvärd nöjd över hur resultatet blev, båda modell och färgval. Snyggaste merchen någonsin!


Jag har även hunnit gå till Gröna Lund där Benjamin och Felix körde inför en övertaggad publik. Fick gåshud vid flera tillfällen för att det var så fett och dom båda såg ut att ha SÅ kul på scen!!!
Sen var det dags för ingen mindre än Rebecca och Vanessas livepodd på Cirkus. Jag kan säga att jag grät och skrattade om vartannat och det var så kul att se dom ihop på scen! Riiiiktigt snygga tjejer, men det vet ni ju redan 😉

Idag är det lördag morgon som jag har sett fram emot så länge om jag ska vara helt ärlig. Det är första dagen på länge då jag inte har någonting inplanerat och jag ska bara sitta ihopklistrad med min pojkvän. Känns som jag inte hunnit träffa honom på en veckas tid och jag saknar verkligen vår kvalitétstid. Nästa vecka kommer bara vara ännu mer intensiv så jag får njuta ordentligt av denna helgen med egentid. Nu ska jag stänga igen datorn och dricka kaffe <3 Puss på er!


6 kommentarer6 kommentarer om “Mina senaste hektiska dagar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här