Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | May 14, 2019

TILLBAKA I KÖPENHAMN MED MAYBELLINE

Sneakers: HÄR / Jeans & Kappa: Vintage / T-shirt: HÄRbetallänkar

GOOOODMORGON FINISAR!

Ärligt talat så är jag en skrivande zombie just nu som precis tagit sig till studion där jag ska spendera resten av dagen. Jag anlände till Köpenhamn igår och avlutade dagen med en supertrevlig femrätters middag med hela Maybellineteamet. Tillbaka på hotellrummet vid 11 hade jag både ett utkast på vlogg och podd att gå igenom och därefter slocknade jag i hotellsängen bredvid Lucas.

Vi är alla IT-girl från alla nordiska länder samlade i studion idag för att filma och plåta en asfet grej med Maybelline! Älskar att jobba med Maybelline och teamet som gör hår och make är verkligen bäst. Känner mig alltid så fin när dom gjort sin magi!!!

Hoppas ni alla får en fin tisdag <3 PUSS!


6 kommentarer6 kommentarer om “TILLBAKA I KÖPENHAMN MED MAYBELLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här