Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:44 | May 8, 2019

MINA ABSOLUTA FAVORITER FRÅN MAYBELLINE

– I betalt samarbete med Maybelline – 

Mina favoritprodukter från Maybelline samlade i en bild!!! Helt seriöst så använder jag dessa produkter varje dag och denna foundation är min absoluta favoritfoundation till min hud. Den är täckande och lämnar kvar ett glow på mitt annars rätt så torra ansikte. Sen så vet ni vid det här laget att eyeliner är lite av min grej och har jag smink på mig kan man även räkna med att jag använt mig utav en liquid eyeliner från Maybelline som enligt mig är den enklaste att applicera den perfekta “wingen” med. För att inte tala om min aaaabsoluta favorit “superstay liquid lipstick i färgen 65 seductress” som jag kan nämna i sömnen vid det här laget – Den har jag haft som go-to produkt sedan första gången ja testade den för 3 år sedan och är det någonsin brun/beige färg på mina läppar så kan ni räkna med att det är denna jag använt mig av!!!

Maybelline har som ni vet några av mina absoluta favoritprodukter och ni hittar dom länkade här ovan! Produkterna är riktigt prisvärda om man jämför med de flesta andra som levererar samma kvalité vilket är något jag älskar när det kommer till Maybellines produkter. In och klicka hem för att testa själva! Ni kommer inte blir besvikna u have my word 😉

Love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “MINA ABSOLUTA FAVORITER FRÅN MAYBELLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har testat denna eyeliner. Men det blir alltid svart ovanför på ögonlocket och ”färgar av sig”, även fast jag endast gör en tunn smal linje. har du något tips så att jag kan använda eyeliner?

  Reply
 • Du är så himla jäkla sjukt fruktansvärt fin 😍

  Jag suger verkligen på smink men vill ändå ha bra produkter hemma o har svårt att veta vad man ska ha.. men Vad är det för puder? Vet att det finns transparent och med färg, tänker om det är någon som passar din fondation, jag har samma fast 115. O vad ska jag isf ha för consealer om jag vill testa den du har? 😁

  Reply
 • Wow 😍

  Reply
 • Älskar den concealern 😃

  Reply
 • Snälla kandu inte berätta mer om hur du tar hand om din hy också? Vore jätte tacksamt! ❤️

  Reply
 • Åh vill testa deras liquid lipstick! 😍

  Reply
 • Bra tips!

  Reply
 • Har inte testat det här märket =) tack för tipset =)

  Reply
 • Bra tips!

  Reply
 • Hur ser du på varumärken som testar på djur som bla hundar som du älskar så mycket? Märken som t.ex. Maybeline? Vill absolut inte verka otrevlig men tänker bara eftersom både du och Bianca säger att ni älskar hundar och djur men ändå gör samarbeten och rekommenderar såna företag. Kanske ett ämne att ta upp i podden? <3

  Tack för en bra blogg och podd, kram!

  Reply
 • Hej! Vad har du för läpppenna på bilden med fräknar?

  Reply