Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | May 4, 2019

Dinnerclub

Igår var jag på livets jäkla middag som Hosstjejerna höll i tillsammans med Daniel Wellington. Det var en “dinnerclub” ute på Fåfängan här i Stockholm och det var så jäkla bra uppstyrt. Jag hade så hiiiimla roligt och gick därifrån med tusen idéer till mitt framtida bröllop haha. Oklart kanske men det var så många smågrejer under hela kvällen som var stämningshöjare och jag kom på mig själv med att skratta mig genom hela kvällen! För att inte tala om att jag bar min och Biancas merch som släpps nästa söndag!!! STAY TUNED säger jag bara för det är livets snyggaste jäkla merch herreguuuuud är besatt (har haft denna hoodien 3 dagar i rad liksom). Alla bilder är tagna av Rasmus Lindahl <3

Jag satt bredvid dessa två som ALLTID får mig på bra humör!! Bara en sån sak!

Favoritkillarna <3

Det serverades otaliga rätter och olika drinkar genom hela kvällen att man hann knappt slurpa i sig första innan andra var på ingång! Lyx!

Älskade Lisa Tellbe <3 Vilka minns när vi var i LA tillsammans?

Vi fick alla varsitt uppdrag på en lapp vid sin stol som man skulle klara av under kvällens gång. På min lapp stod det att jag skulle hålla tal till någon i sällskapet och gissa om min mage sjönk till knäna när jag läste det…. Jag med min scenskräck liksom. Men jag svepte mitt glas vin och höll mitt tal till Sharareh och Roshi som stod i tårar när jag tillslut utbringade en skål för dom. Tror det gick helt okej för mig ändå? Herregud vad scenskräck är en konstig grej egentligen… för mig blir det liksom värre ju färre det är i rummet? Detta var liksom en mardröm för mig! Men jag hatar att ha rädslor och spärrar så vill försöka jobba bort dem. Detta var bra övning inför globen dvs………

Vi körde musikquiz med tjejerna från Lennix som sjöng live och det blev hetsig stämning minst sagt haha!

Vi körde sanning och konka varpå Emilio får att han ska ge valfri person en lapdance. Jag ser hur han möter min blick och I was the chosen one. Herregud vad jag garvade hahah jag har liksom aldrig sett Emilios blick så taggad på att få göra en lapdance… som ni kan se hahah!!

Sammanfattningsvis en middag utöver det vanliga? Sjukt ändå att varje middag jag går på som tjejerna från Hoss håller i toppar den andra? Jag tröttnar liksom aldrig för det blir bara bättre och bättre!! Efter middagen valde jag att sluta på topp och drog mig hem till lägenheten där jag somnade innan klockan slagit 12. Så skönt!!!


8 kommentarer8 kommentarer om “Dinnerclub”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Få se hoodiens baksida också?? Och kan man köpa den fastän man inte kan komma på showcasten? 😍

  Reply
 • ser trevligt ut 😊

  Reply
 • Låter som en riktigt toppenkväll!

  Reply
 • Vad trevlig det låter =)

  Reply
 • hoodien är ju för snygg!

  Reply
 • Åh skulle inte du kunna skriva om vilka idéer du fick till bröllopen från middagen? Vore så kul att höra för det är sånna grejer som är så svårt att komma på, men som verkligen kan göra en fest sååå bra! 😊

  Reply
 • Bra jobbat! Scenskräck är inte kul men när man bara gör det så känns de så jäkla bra efter 😊

  Reply
 • BÄSTA ONLINE ÄLSKADE SPELL CASTER FÖR ATT FÅ DIN EX LOVER, HUSBAND, WIFE, FLICKA ELLER JAG ÄLSKAR BACK. ADD HEM UPP PÅ WHATSAPP: +2349083639501
    -Email- [email protected]
  Hej alla jag är Darcy Lyne och är här för att dela det underbara arbetet som Dr Nosa gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstig och gick ut med andra damer och visade mig kall kärlek, hotar han vid flera tillfällen skilsmässa mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förödad och förvirrad tills en gammal vän av min berättade för mig om en stavningskrock på internet som heter Dr..nosakhare som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksförloppens krafter, jag tvivlade först om det någonsin existerade någonting bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att kasta en kärleksspell och inom 48 timmar min man kom tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig för gott och för riktigt . Kontakta den här stora kärleksspellaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via
    -Email- [email protected]
   eller Ring eller WhatsApp: +2349083639501
  Kontakta honom för följande:
  (1) Om du vill ha din ex-make / maka tillbaka.
  (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Du vill vara andligt skyddad.
  (6) Hjälp att föra människor ur fängelset
  (7) Lottery power ball
  Whatsapp eller ring +2349083639501

  Reply