Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:07 | May 2, 2019

SOMMARENS SNYGGASTE TOP

KÖP TOPPEN HÄR (betallänk)

Ni är så galet många som frågat mig vart denna toppen är ifrån efter att jag la upp den på instagram. Det är seriöst den mest perfekta sommartoppen och kopparfärgen är så himla fin!!! Knip den innan den tar slut 😉

Idag regnar det i Stockholm och det märks i hela min kropp kan jag säga. Känner mig 50kg tyngre i stegen och jag har svårt att hålla ögonen öppna. Fick fixat mina naglar hos Aida på Serenity imorse, sen direkt till ett lunchmöte för att bolla idéer till ett roligt projekt. När mötet var klart tog jag och Lucas en voi till Biancas nya lägenhet som hon köpt. Jag kan säga som såhär att HERREGUD va fin den är och finare ska den bli. Blir typ pirrig i magen av fina lägenheter och hus? Har verkligen kommit att älska inredning och fastigheter – så kul!
Nu sitter jag och Lucas på Nyko och jobbar framför datorn innan vi ska möta upp vår stylist Sebastian och prata ihop oss inför showcasten. När det är klart ska jag ta detta trötta huvudet direkt till soffan och äta middag med min pojkvän som äntligen är hemma från Österrike. Jag har längtat efter myskvällar i lägenheten med honom – min älskling!


17 kommentarer17 kommentarer om “SOMMARENS SNYGGASTE TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här