Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:43 | April 29, 2019

HELGEN SOM GICK

Fredag började med träning med Klara på gymmet. Därefter fixade jag ögonbrynen i vanlig ordning hos Felicia. Därefter sprang jag på roliga möten tillsammans med Lucas. Vi tassade omkring och spånade på roliga projekt och idéer. Kaffe med havremjölk från Oatley är givet när jag ska på möten. Godaste jag vet!!!! Jag bar en topp från Nelly och byxor från weekday som ni hittar HÄR .

Fredag kväll och det var dags att fira fantastiska Julian som hade sin 30årsfest på Mr.voon. Han hade abonnerat stället och vi var många som var där för att dansa in #Julianseason3 😉 Jag hade så kul och vi gick därefter vidare till Nosh & chow, Berns och Spy bar innan vi kastade in handduken, gick till donken och sen bums till sängen. Jag bar en vintage jacka tillsammans med klänning och klackar från Nelly (hittar inte på hemsidan tyvärr).

Det blev dock inte många timmars sömn för min del för jag hade lovat Michaela Hamiton att passa hennes lilla prinsessa Majken hela dagen. Så jag mötte upp henne och sen hade vi en riktig mysdag på stan tillsammans. Vi gick till Pane Vino med Klara och Lucas och åt den drömmigaste tryffelpastan i hela stockholms stad. OOOJ va bra den satt på bakfyllan också – ojojojoj. Sen mötte Maja och Linnea upp oss och vi promenerade bort till skinnarviksberget där vi satt och skvallrade fram tills att dagen började nå sitt slut.

Sen blev det söndag och jag åkte till Malmö tillsammans med Lucas och Bianca för att gå på sista föreställningen av kort glad och tacksam. Det var så himla roligt och Pernilla och hela teamet är sånna jäkla proffs!!! SÅ BRA att jag satt i tårar ena sekunden och asgarvade i andra sekunden. Så kul att hon dessutom släppt nyheten om att hon skall göra en till show efter detta!! Efter föreställningen
igår begav vi oss till Kasai in the sky där vi käkade asiatisk middag och drack drinkar tillsammans och firade Pernillas succé. Min tvillingbror som pluggar i Lund anslöt sig till middagen och jag hade en väldigt trevlig kväll <3

Idag är det måndag och back to work! Jag är faktiskt sliten efter helgen det ska jag inte sticka under stolen med… Men Lucas sitter bredvid mig och vi försöker peppa varandra till att få saker gjort! Let’s do this!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här