Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | April 25, 2019

JAG ÄLSKAR MITT JOBB

Hej älsklingar!

Har spenderat hela dagen i studion och spelat in de två sista avsnitten av min serie tillsammans med Nivea. Första videon är med Felicia Aveklew och andra videon är med alla härliga tjejer samlade! Jag har haft så sjukt kul och ni kommer verkligen att älska videosarna!!! Glöm inte att prenumerera på min kanal HÄR så ni inte missar när dom kommer upp 🙂

Jag ligger i sängen med datorn i knät, helt mör efter att ha varit i en studio en hel dag samt att ha kört ett spinningpass som bokstavligt talat dödade mig. Jag känner mig dock väldigt stolt som tog mig dit idag! Jag åt precis mina rostmackor medan Philip åkte till Österrike för att åka snowboard med sina kompisar i en vecka, så jag blir kvar ensam hemma…. Känns sjukt tomt att han är borta och jag inser att det verkligen brukar vara jag som åker bort och då brukar distansen kännas mycket mer ok. Aja han kommer ha det magiskt och det ska bli mysigt att få ha lite kvalitétstid med mig själv en vecka framöver. Hänga med vänner, träna och kolla på modern family som Philip aldrig vill kolla på 😉

Imorgon är det fredag och jag känner mest att jag skulle gott behöva en helg efter denna veckan. Det har varit mycket bollar i luften, avtal som skall sättas och möten som skall bokas in men Lucas och jag är världens bästa team och det gör att allt bara har varit så jäkla kul. Jag älskar att få känna känslan av att jag älskar mitt jobb så mycket som jag gör just nu. Jag känner mig inspirerad och taggad på att få dela med mig av allt till er!

Nu ska jag få upp en video till er på YT och sen somna till modern family <3


7 kommentarer7 kommentarer om “JAG ÄLSKAR MITT JOBB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va kul längtar tills videosarna släpps! Modern family är ju något av de bästa!

  Reply
 • Fasen vad härligt det är att älska sitt jobb så mycket och det märks verkligen! 🌟 Det är du värd 😘

  Reply
 • Så kult, jeg gleder meg til å se begge videoene!! 😃 Du er så flink og dere er så fiiine!!

  Reply
 • Han kanske känner som du när det är du som åker och han blir kvar hemma=) älskar din och Biancas podd och dina videos =)

  Reply
 • Jag skulle ocksp älska mitt jobb om jag var du haha 😊

  Reply
 • Mys med gott godis och god mat det förgyller

  Reply
 • Du är så sinnessjukt snygg!

  Reply