Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | April 24, 2019

Modell för en dag <3333

Några bilder som knäpptes med min kamera under dagen idag!

Klockan ringde 05.30 imorse och det var bara för oss att resa oss upp, slänga på oss kläder och bege oss ut till taxin som väntade utanför. Hela dagen spenderade jag i en studio ute i Solna tillsammans med teamet från Nelly och det var äntligen dags att plåta kampanjen för #nellynewfaces. Lucas sov över hos mig så han var en hjälpande hand hela dagen vilket var så skönt. Han är verkligen så grym och jag är så jäkla lycklig att jag vågade gå på magkänslan som sa att man visst kan jobba med nära vänner/familj! Trots alla som ivrigt avrådde mig… Hur som helst så gick plåtningen så bra (!!!) och jag är så spänd på att få visa er resultatet av dagen. Jag blev helt galet nöjd med sminket idag (vilket helt ärligt inte händer allt för ofta när andra sminkar mig) och Hanna Lindblom som sminkade mig fattade verkligen precis vad jag ville ha!!!

Nu ligger jag i soffan helt jäkla utmattad och vet inte ens hur jag ska orka resa mig upp för att vika in tvätten som Philip varit snäll och att tvättat idag… Det är fascinerande hur trött en dags modellande gör en. Man tänker att det “bara” är att posera och ha roligt men oj vad det är mer slitsamt än vad man tror…

Om ni missat veckans senaste poddavsnitt förresten så kan jag passa på att påminna er om att en sådan nu finns ute!!! Jag och Bianca pratar om hur påsken var och varför jag bröt ut i tårar när jag var hemma i Göteborg. Vi pratar o hur det känns för Bianca (och mig) att hon är tillsammans med sitt ex igen och vi pratar även om osäkerheter och svartsjuka i relationer. IN OCH LYSSNA HÄR.


17 kommentarer17 kommentarer om “Modell för en dag <3333”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här