Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | April 16, 2019

YT GAME

Jag och Lucas vill formellt meddela er att det finns två stycken nya videos uppe på min youtubekanal!!! Vi käkar sushi och har utvecklingssamtal och vi totalrensar hela min garderob som visade sig vara ett evighetsprojekt. Ni får inte glömma att prenumerera på min kanal så att ni inte missar när en ny video ligger uppe <3

Idag jobbar jag undan massa grejer hemifrån och det är så skönt. Jag och Lucas betar av en to-do lista, dricker kaffe och äter mackor vid mitt matbord här hemma i läggan. Tror jag ska ta med honom ut på en promenad här strax pga det är lite för fint väder att sitta inne framför skärmen en hel dag. Har ni lyssnat på veckans poddasvnitt förresten? Om inte så kan ni lyssna på det HÄR. Glöm inte att köpa biljetter till vår showcast den 25e maj dessutom!!! Biljetter kan ni kirra HÄR.


4 kommentarer4 kommentarer om “YT GAME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kikade igår, jätteskoj! Och herreguuud.. vilken rensning 👍👍

  Reply
 • Vad har du köpt din ring och ditt armband =) dom va snygga =)

  Reply
 • Ska genast in o kika!!! Taggad

  Reply
 • saknar videos som är mer om din stil och dina kläder 😊 kan du inte lägga fram typ veckans outfits osv eller iaf tips på hur man ska tänka när man plcokar fram sina kläder haha, och vad man bör ha i sin garderob som funar till det mesta. Älskar din street-stil 😊

  Reply