Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:58 | April 15, 2019

Veckans schema – v.16

Hela helgen svepte förbi utan att bloggen uppdaterades en enda gång. Ber om ursäkt för det trots att jag inte sitter inne på en vettig ursäkt till varför jag inte klickat mig in här. Ärligt så har det varit väldigt skönt att låta bloggen vila så att jag kunnat fokuserat på att mysa med Philip och umgås med vänner. Hade en helg helt fri från alkohol vilket var väldigt skönt. Konstigt nog känner jag mig ändå trött efter helgen? Kanske för att måndagen blir som en käftsmäll med jobb från att jag vaknar. Just nu sitter jag och Lucas och jobbar hemifrån och senare ikväll ska jag pallra med iväg för at gå på Tom och Petters livepodd!! Så pepp 🙂

Måndag:

Podda
Konsultation för IPl-behandling
Lunch med Humlan och Klara på Mr.Cake
Möte med Sebastian som ska stylea mig och B inför Globen
Jobba hemifrån
Gå på Tom och Petters livepodd

Tisdag: 

Möte
Träna
Spela in YT-video! (Några önskemål?)

Onsdag:

Repa inför showcasten
Del 2 av min serie med Nivea kmr upp på YT (!!!)
Träna

Torsdag:

Byta invisalignskena
Träna
Åka till Gbg för påskfirande?

Fredag – Söndag:

Njuta av påskledighet med familjen <3


12 kommentarer12 kommentarer om “Veckans schema – v.16”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • klädtips till sommarens festivaler

  Reply
 • Vlogg fast under dagens gång så svarar du också på lite frågor eller berättar saker om dig själv som man kanske inte vet. Vlogg med en twist!

  Reply
 • Jag är ju en riktig sucker för mukbangs, så en mukbang hade ju varit extremt trevligt!!:)))

  Reply
 • Jag är ju en riktig sucker för mukbangs, så en mukbang hade ju varit extremt trevligt!:)))

  Reply
 • Jag är ju en riktig sucker för mukbangs, så en mukbang hade ju varit extremt trevligt!:)))

  Reply
 • SNÄLLA gör en ”favoriter för tillfället”, så kul att se vad du faktiskt användet och älskar för tillfället. Allt från favorit sminkprodukt, hudvårdsprodukt, klädesplagg till favvoserie och mat typ haha.

  Reply
 • Vilken härlig vecka du har framför dig =)

  Reply
 • Hej Alice!
  Jag vill bara börja med att säga att jag SKÄMS över att vara 45 år när man hör vad ni berättar i podden hur vissa uppför sig! Det hemska är att dom själva troligen har barn som är strax under eran ålder. Hoppas inte dom för över sitt beteende på sina barn utan att dom har lite mer sympati och medmänsklihet, annars bådar det inte gott inför framtiden… Man kan tycka att dom borde veta bättre vid den åldern, men det är ju uppenbarligen inte så!
  Ville bara skriva av mig lite och säga att både du och Bianca är superfina tjejer som gör det ni tycker är kul OCH dessutom har förmånen att tjäna pengar på det! Jag blev även såååå glad att höra att Bianca är tillsammans med Phillipe igen! Det var nog som hon sa att detta uppbrottet var trots allt bra för dom och att dom kommer bli så mycket starkare som par nu med denna erfarenheten rikare! Så ville bara skänka lite kärlek till er båda och säga att ni är FUCKING GRYMMA!! All kärlek till er båda och ett stort lycka till med eran showcast 😊
  Du får gärna hälsa även till Bianca att hon är en fantastiskt fin tjej och att jag älskar hennes CAIA produkter!
  Kram från mig och ha en fortsatt bra dag <3

  Reply
 • Bumma dumma, men kloka… 😋 …Alice<3
  Eftersom vi käRingar, inte får kommentera din kompis’ val (…harkling host host) så får man väl istället kommentera ditt & din kära sambos utmärkta val av varandra. Ni är så jättefina tillsammans och hoppas det vara för evigt!? Ta väl hand om varandra om och fortsätt stötta varandra! Så unga men så fin äkta kärlek ni visar varandra <3 Love that <3<3

  Reply
 • mycket att göra

  Reply
 • S

  Reply
 • Här kommer lite förslag:
  1. Visa vad du har i dina skåp/kylskåp osv.
  2. Smaka olika typer av utlandsgodis med en vän.
  3. Visa gamla filmer/bilder och kommentera.
  4. Ta med oss ut på shopping.
  5. Åk till typ grönan.
  6. Pranka Bianca 😉😎

  Reply