Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | April 11, 2019

Det närmar sig!!!

Skor: Buffalo / Byxor: Bubbleroom / Tshirt: Acne / Kappa: Bubbleroom / Väska: Chanel

Hej!!!

Igår spenderade jag seriöst HELA dagen med att totalrensa i min garderob. Då menar jag även det jag “gömt” undan på vinden och källaren. Så jäkla skönt att ha det gjort och det kommer även en YTvideo upp på när vi gör det! På kvällen gick jag och Philip tillsammans till gymmet (goals) och körde ett gritpass tillsammans. Träningsvärken är inte att leka med idag alltså….

Idag ska jag fixa naglarna, gå på möte och sen börjar vi repa inför showcasten första gången(!!!) Känns helt sjukt och så galet kul att äntligen få sätta igång. Nu börjar det närma sig på riktigt!!


21 kommentarer21 kommentarer om “Det närmar sig!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här