Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:24 | April 10, 2019

Morgonproblem

Skor: HÄR / Byxor: HÄR /Kavaj: Zara –betallänk

Godmorgon mina änglabarn!

Idag är vi inne på tre dagen i rad med riiiiktigt grått väder och jag vill bara säga att jag är trött på det. Känner mig liksom klar med det nu okej? Tack. Över till annat så var jag förbi H&Ms presskontor för att kolla in deras SS19 Conscious collection. Tog med mig LillLucas så att han fick i sig lite frukost och kaffe i sin lille magisen :’) Har en konstig relation till Lucas där han är lite av min son, lite av en bästa vän men nu mera även lite av en assistent? Väldigt intressant kombination. Efter att vi svängde förbi H&M så gick vi och mötte upp Linnea och jobbade tillsammans lite från mitt favoritställe Johan & Nyström dit jag alltid går för att jobba ostört
. Sen så gick vi och fixade med min Pstav, åkte hem, spelade in en ny mukbang till er och jobbade resten av kvällen hemma hos mig.

Nu när jag vaknar på morgonen är det som att det inte.går.att.resa.mig.ur.sängen. Jag lovar jag har verkligen försökt vid 9 olika tillfällen denna morgon att bara sluta snooza och resa mig upp och DET GÅR VERKLIGEN INTE. Hur gör man? Vad har ni för knep? Help me out!


5 kommentarer5 kommentarer om “Morgonproblem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag brukar lägga mobilen på ett ställe där jag måste gå upp ur sängen för att kunna stänga av alarmet 😊

  Reply
 • testa appen Sleepcycle. Den hjälper dig Att vakna vid rätt tillfälle, när du inte är i din djupsömn plus att du vaknar till på ett väldigt mjukt sett 😊

  Reply
 • jag brukar lägga mobilen på ett ställe där jag måste gå upp ur sängen. funkar kanon för mig 😊

  Reply
 • Det här låter kanske brutalt men tänd en lampa och rikta mot ansiktet, blunda lite till men ganska snabbt vaknar kroppen till! Oftast, hehe 😉

  Reply
 • Det va en liten kombo ni har på er relation =) ha en bra onsdag =)

  Reply