Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:49 | April 9, 2019

YOUTUBE & PREVENTIVMEDEL!!!!

HÖRRNI!!! Ni missar väll inte mina youtubevideos som kommer upp på min youtubekanal??? Måste ändå skryta med att jag varit duktig det senaste och smackat upp flera videos i veckan till och med. Har ni förresten några önskemål kring hur ofta jag borde uppdatera i veckan? 2 videos eller fler? Bestämda dagar eller lite när jag vill? Kommentera gärna nedan!!

Just nu sitter jag hos barnmorskan och väntar på att få tid för att sätta in min P-stav. Jag har märkt att det är många av er som har frågor kring min P-stav och vad jag tycker om att ha det som preventivmedel! Personligen så har det funkar allra bäst för min del. Jag får nästan aldrig mens, slipper helt tänka på att komma ihåg att käka piller och mina hormoner har varit precis som vanligt. Detta är min andra gång jag byter och den håller i upp till 3 år. Dvs jag har redan haft den i 6 år vilket när jag tänker på det är helt sjukt länge haha. Det gör lite ont när man byter men man får ett bedövningsplåster som man sätter på innan som dämpar smärtan något. Dessutom går hela processen ganska fort! Men det är viktigt att utgå från vad din kropp mår bra av för jag har förstått att det funkar väldigt olika för alla människor! Vissa har mens flera månader i sträck och får massa hormonbesvär samtidigt som andra får som jag, inga bieffekter. Bästa är att tala med din barnmorska och ta reda på vad som funkar bäst för dig och din kropp 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “YOUTUBE & PREVENTIVMEDEL!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker 2 videos i veckan är det ultimata! Såklart vill man ha mer men får ju tänka på att du ska ha tid också

  Reply
 • Jag säger som ovan! 2 videos i veckan känns ultimat, såklart vill man ha fler men måste ändå säga kvalité framför kvantitet! Två grejer jag gillar är helgvloggar och långa vloggar. Speciellt helgvloggar eller kanske fler-dagarsvloggar är så kul att titta på! Bestämda dagar eller inte spelar typ ingen roll men alltid kul att ha något att se fram emot. I så fall gillar jag när vloggar kommer upp på måndagar, onsdagar eller fredagar 😊

  Reply
 • Jag tycker 1 eller 2 videos i veckan max. 😊

  Reply
 • Du ser ut att sån fin hy hela tiden?? Du visar mycket om din sminkrutin men hur tar du hans om huden under allt smink? Vill också ha sånt glow!

  Reply
 • 2 i veckan, ja tack. håller med om p-staven, bästa jag provat också! är med inne på mitt 5e år med den och är helnööööjd! Du ä bäst, pöss!

  Reply
 • Dags för en ny sminkvideo! 😃 full makeup! Vill se allt från början till slut :*

  Reply
 • Man kan ju vekrligen inget annat än att älska dig!! <3

  Reply
 • Kan inte du göra en youtube-video där du visar upp dina budget smink-favorier? 😊 Och gärna meeer smink-videos!!!

  Reply
 • Hej!! Är en tjej som funderar på p-stav, men har hört från mina kompisar hur de haft konstant mens i 3 månader efter dom sattit in den :/// hade du också så i början? Eller hade du inga biverkningar när du satte in den? 😊)

  Reply