Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:08 | April 8, 2019

Veckans schema – v.15

Ny vecka hörrni!!! Jag är fett taggad på denna veckan pga massa anledningar. En stor anledning är att vi denna vecka kommer att börja repa på riktigt inför showcasten i globen (!!!). Jag känner att jag är i fas med jobb tack vare Lucas så denna vecka är bara att kötta på som vanligt. Även fokus denna vecka på att faktiskt avsätta tid till att träna och ta hand om mig lite mer. Försöka att stänga ner telefon och dator innan klockan 7 på kvällen och kanske till och med läsa lite bok(!!!). Såhär ser min vecka ut hittills:

Måndag:

Stort möte ang Showcast
Klipptid hos Rania
Träna
Helgvlogg ska upp på YT

Tisdag:
Nytt poddavsnitt
Frukost hos H&M
Sätta in P-stav
Träna med Annica på wörkout

Onsdag:
Träna
Lunchmöte
Spela in ett samarbete

Torsdag:
Träna
Repa showcast
Andrea’s event med Nelly

Fredag:
Repa showcast
Cube AW på Tako

Lördag – Söndag:

No plans <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Veckans schema – v.15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här