Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | April 7, 2019

How to: Get the perfect “bushy” brows

I betalt samarbete med Maybelline

Okej, let’s talk brows!!! Jag tror inte att ni har missat att jag gillar lite bushy och fylliga brows! Jag har alltid haft mycket bryn i mig själv och vill inte att dom ska se “för fixade” ut när jag fyller i dom – så här kommer min hemlighet! Maybelline’s tattoo brow waterproof gel (betallänk) är perfekt för att få till de fylliga brynen!!

Produkten är super enkel att använda och görs i tre steg!

1. Börja i mitten av brynet och borsta uppåt
2. Använd den andra borsten och borsta igenom brynet
3. Vänta i 1 minut för att låta produkten torka

Maybelline’s tattoo brow waterproof gel (betallänk) håller i upp till två dagar! Jag älskar den!! Smidig att applicera med ett SNYGGT resultat! Vill du också testa den så hittar du den enkelt HÄR (betallänk). Nu har Kicks dessutom en kampanj så att du kan klicka hem den till ett ännu bättre pris! Happy shopping <3

PUSS & KRAM!!!


9 kommentarer9 kommentarer om “How to: Get the perfect “bushy” brows”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gu så bra tips, har fortfarande problem med att få till mina bryn snyggt xD

  Reply
 • Så bra tips och dina ögonbryn är verkligen dream!!😍

  Reply
 • trodde din hemlighet var att regelbundet gå till browfelicia? har för mig att du, när du dokumenterar dina besök där via blogg eller youtube alltid klagar på hur dom ser ut innan och alltid hyllar hur de ser ut efter, utan att hon använt maybellines produkter på dig. kanske har fel.

  Reply
 • Så jääääkla avundsjuk på dina bryn😫😫

  Reply
 • Hon hade kanske inte testat Maybellines produkter då? Om jag inte minns helt fel så är denna produkten hyfsat ny också!
  Hon är ju ett ansikte utåt för Maybelline så det är klart att hon kommer rekommendera deras produkter. Bara för att man gillar en ögonbrynsprodukt så betyder inte det att alla andra inte är bra längre. Jag har till exempel tre olika concealers och två olika löspuder som jag älskar för tillfället!

  Reply
 • Fina Alice! Har du några tips på bra uteställen där man kan dansa till Hiphop och RnB? Har för mig att du sagt i podden att du gillar att dansa till det.
  Massa kärlek till dig <3

  Reply
 • Du har verkligen så bra ögonbryn!!

  Reply
 • Tråkigt bara att Maybelline stöttar djurförsök :/ annars hade jag köpt produkten utan att blinka!

  Reply
 • Bästa tipset för oss som vill ha fylligare bryn!!

  Reply