Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | April 3, 2019

OOTD

Klackar: HÄR / Jeans: liknande HÄR / Hoodie: HÄR / Kavaj: Vintage – innehåller betallänkar

Det känns omöjligt att fylla det här inlägget med ord av någon märklig anledning. Har liksom ingenting att avslöja just nu annat än att detta är en vanlig onsdag i mitt liv. Igår gick jag och Philip ut och joggade i solnedgången vilket var fett mysigt. Som det hurtiga inspo-paret vi är 😉 (joke). Jag associerar verkligen den här årstiden med att gå ut och springa en runda och jag minns hur bra jag mådde när jag gjorde det 3 gånger i veckan, så jag vill verkligen hitta tillbaka till det! Jag behöver bara hitta en bra runda jag kan springa där jag bor så jag inte springer vilse hehe…

Idag jobbar jag och Lucas hemifrån lägenheten med massa saker som vi måste få överstökat. Jag längtar tills ikväll då jag ska gå på ett event som Elsa Ekman håller i tillsammans med Timberland där vi ska få stylea och pimpa egna sneakers. Kul ju!!!! Btw så jobbar jag på en liten Q&A som förhoppningsvis kommer upp på kanalen idag. Du prenumererar väll??? *passivt aggressivt ton*. Ja men va bra att du redan gör det, tänkte väll det :’)

Men ser man på, bara sådär fylldes inlägget visst med ett par stycken ord!!! TTYL <3


14 kommentarer14 kommentarer om “OOTD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • VAD FIIIIN DU ÄR <3

  Reply
 • SÅ snygg!

  Reply
 • SÅ fin!!

  Reply
 • Alltså LÄGG AV va snygg du är!!

  Reply
 • Åhh Alice du er så vakker!!

  Reply
 • Men lägg av vad snygg 😩

  Reply
 • Så sjukt snyggt!!

  Reply
 • Alltså, så JÄVLA snygg!!

  Reply
 • SNYGG!!

  Reply
 • Var är de snygga solglasögonen ifrån????

  Reply
 • Snyggt :j

  Reply
 • Titta inte eller nämn de där WT-slöddrena i Slödder Hotellet. IGNORERA och låt dem skämma ut sig själva.
  Att söta charmiga (men billiga och sexfixerade) Bianca eventuellt vill vara med där säger väl allt om hennes dåliga omdöme och bristande uppfostran just inom detta område. Men så har hon ju inte en sådan omhändertagande stabil pojkvän som Du, utan bara en drummel som dumpar henne via SMS. Hon är värd en bättre pojkvän.

  Reply
 • Rättelse:titta inte *på* Paradise Hotel
  Synd att B & F verkar ha hittat tillbaks till varandra. Se hellre till att hjälpa Bianca hitta en ny, rikare och bättre man som är LOJAL & STÖTTAR henne.

  Reply
 • Philippe Cohen heter han som behandlar Bianca så respektlöst, när han vet att hon är så kär i honom. Hur många ggr har han dumpat henne nu?

  Men hon klarar hans respektlösa, elaka – och dessutom offentliga – SMS dumpningar allt bättre numera, så förhoppningsvis är det hon som dumpar den där lilla värdelösa golddigger-skitstöveln till slut. Hoppas Bianca aldrig tillåter honom flytta in i hennes nya fina lägenhet. Han kan bo i sin lilla etta och komma över till henne och laga sin pasta och passa upp henne under nätterna. Det är väl det han duger bäst till, tills hon hittar en bättre.

  Reply