Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | April 2, 2019

chimi eyewear black lens

– i samarbete med CHIMI EYEWEAR x BLACK LENS

GUAVA 006 BLACK

PEACH 008 BLACK

MANGO 004 BLACK

Som ni säkert har koll på så bär jag ofta solglasögon från Chimi eyewear. Deras Core collection som består av åtta modeller finns i tio olika färger och har nu fått tillskott! Chimi har precis lanserat BLACK LENS, vilket gör att glasögonen blir användbara i alla tillfällen. Du kan nu bestämma om du vill ha clear, mirror eller black lens på dina färgglada bågar! Vilket alltså betyder att du kan ha dina favoriter i TRE olika linser!! Hur bra?! Jag tycker att black lens ger en clean touch på din outift OCH det finns verkligen en färg som passar till varje tillfälle 🙂

Jag har valt ut mina tre favoriter från kollektionen i black lens och på bilderna ser ni hur jag har stylat dem!

Guava 006 black, Peach 008 black, Mango 004 black

Självklart har jag fixat fram en rabattkod till er! ALICE15 ger er 15% rabatt på alla Coremodeller. Koden gäller fram till den 18 april 2019 och är giltig även i butiken på Krukmakargatan 31!! *Notera att rabatten enbart gäller för Core Collection.

Våren är snart här och med Chimis fria och snabba leveranser kommer ni att vara mer än redo att möta våren i ett par färgglada bågar, puss!


13 kommentarer13 kommentarer om “chimi eyewear black lens”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här