Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:38 | April 1, 2019

Monday suit

Skor: Eytys / Byxor: Weekday / Linne: Bikbok (gammal) / Jacka: Monkiinnehåller betallänkar

Måndagen närmar sig sitt slut och jag har haft en riktigt bra måndag om jag får säga det själv!! Vi har både spelat in veckans poddavsnitt och nu på kvällen spelade vi in ett specialavsnitt med Fanny och Klara som ni kommer att få lyssna på nästa vecka. Vi har börjat med ett nytt poddkoncept tillsammans som vi döpt till “bubblet i trubblet”. Efter inspelningen imorse så åkte jag och Lucas hem till mig och körde jobbmarathon i några timmar. Riktigt rolig och effektiv dag i min smak. Det har varit full on vår-väder i luften och jag var kaxig nog att skippa tjockjackan idag till och med! Vilken grej va!!!

Nu är jag hemma i läggan och ska jobba klart lite innan jag ska stänga ner skärmen, äta fajitas med min man och kolla på ett avsnitt av game of thrones. Vi är ju lite sena på den bollen och är bara på säsong 2….


14 kommentarer14 kommentarer om “Monday suit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här