Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | March 29, 2019

SEXLÅDAN MED LINNEA WIDMARK & ALICE STENLÖF

Hörrni, har ni hunnit se denna videon som SVT lagt upp från när jag och Linnea gästade dom i studion. Vi svarar på sexrelaterade frågor och hade så kul under inspelningen!!! Extra kul var det att få göra detta med världens bästa Linnea. In & kika 🙂 Snart kommer det upp en video på min kanal så glöm inte att prenumerera på den HÄR!!!

Solen skiner i Göteborg och vi ska strax sätta oss ner för att käka middag med Philip familj. Hans systerdotter på 1 år är här vilket ger mig cute aggression problem men annars går det bra haha! Vi överlägger här om vi ska försöka ta oss in till stan sen för att gå på Amanda Winbergs releasefest som hon håller i på klubben Lounge(s) här i Göteborg eller om vi bara ska stanna hemma och gosa med hundarna. Amanda släppte sin EP idag som ni kan gå in och lyssna på (HÄR) om ni vill få riktig fredagsfeeling! Har ni några roliga planer för helgen?


2 kommentarer2 kommentarer om “SEXLÅDAN MED LINNEA WIDMARK & ALICE STENLÖF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här