Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:49 | March 28, 2019

NY VIDEO – FÖRSÖKER ATT INTE LÄCKA TOPLESS MATERIAL *kämpigt*

​Jag kan gladeligen meddela att det nu finns en andra vlogg uppe på min kanal från Costa Rica. Ni får se mer surfing, gänget på campet och följa mig medan jag försöker ducka alla tutt-chokar medan tjejerna konstant solar toppless. Hoppas ni gillar videon och GLÖM INTE att prenumerera på min kanal!!!!

Nu anlände jag preciiiiiis med tåget till gbg där jag ska tillbringa hela min helg med Philip och familj. Kvalitétstid deluxe och jag är mer än redo! TTYL <3


3 kommentarer3 kommentarer om “NY VIDEO – FÖRSÖKER ATT INTE LÄCKA TOPLESS MATERIAL *kämpigt*”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här