Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:12 | March 28, 2019

Finlunch

Ida Lanto x Nelly – The wedding collection

Igår var det dags för finlunch tillsammans med Nelly som snart släpper kollektion tillsammans med Ida Lanto. Hon bjöd in till ett magiskt vackert uppdukat bord och jag tror minsann att vårsolen gjorde entré genom fönstren. Jag fick träffa massa vackra ansikten och klämma på Idas vackra kollektion som hon skapat. Vilken jäkla kvinna alltså!!! Hon är verkligen så otroligt duktig. Alla bilder nedan är tagna av ingen mindre än grymma Lisa Höök:

Jag fick kramas med varma goa @elinskoglund som faktiskt var den som fick mig att börja blogga till en allra första början, här på nouw!!

Min favoritklänning, så figurnära och sexig. Wow!!

Systrarna Lanto, hur vackra?!

Janice, lilla jag, Ida Lanto & Amanda <3

Det var som att komma direkt in i våren när man klev in i det här rummet. Ni kan ju förstå varför genom dessa bilder. De hade dekorerat så himla fint och modellerna som bar klänningarna såg ut som prinsessor. En fröjd för ögat!!

Kom tänka på en grej när jag ser den här bilden. Jag har alltid varit rätt så introvert och blyg och har länge kämpat med att befinna mig i olika sociala sammanhang. Men så kommer jag på mig själv med att ha så himla trevligt när jag nu väl är där och jag njuter snarare av att ha dessa människor omkring mig. Detta är 100% tack vare att jag utsatte mig själv för massa olika events när jag flyttade upp till Sthlm vilket gjorde att jag totalt tränade bort den sociala rädslan av att anlända själv till en tillställning. Heja mig!!!

Margaux, vilken jäkla stjärna alltså. Man blir glad bara av att vara nära henne och hon är verkligen “min typ av person” dvs en sådan jag verkligen dras till. Så härlig energi, mysig, glad och smart!!! Hon ska dessutom gifta som om två veckor så jag fick minsann höra lite skvaller om det. Kan någon btw bjuda in mig på sitt bröllop så jag kan få bära Ida Lantos kreationer för Nelly asap…

Mina bordsdamer, Margaux och Andrea!

What’s their secret??? Så vackra. Molly & @moamattsson


14 kommentarer14 kommentarer om “Finlunch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här