Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | March 26, 2019

PURA VIDA BABY!!!

Min första video från costa rica kommer här!!! Ni får se hur dagarna verkligen går ut på sova, äta, surfa, äta repeat. Det är precis så jag vill leva mitt liv – pura vida, simple life osv. Jag mådde så bra där borta att jag själv blir helt varm i kroppen av att se tillbaka på videon. Jag brukar vanligtvis vara rätt så taggad på att komma tillbaka he efter två veckors semester men när denna resan var slut kände jag verkligen inte så…. Jag älskar verkligen Santa Teresa.

Jag har en hel del videos som står på kö för att göras klart och laddas upp till er, så glöm inte att prenumerera på kanalen för att inte missa när de väl laddas upp!!! Ni får dessutom gärna kommentera här nedan om det är någon speciell typ av video ni skulle vilja se på kanalen? Let me know!


6 kommentarer6 kommentarer om “PURA VIDA BABY!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här