Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | March 26, 2019

Datenight

@ un poco

Vaknade upp nu på morgonen fortfarande med matkoma från gårkvällen. Jag tog med Philip till Un Poco som är en italiensk restaurang här i sthlm, för att äta massa mat och fira hans födelsedag. Vi matchade med likadana tshirtar i olika färger som jag köpte dagen innan till oss hehe och ni kan hitta dem HÄR (betallänk). Tröjan har verkligen den perfekta oversizemodellen på Tshirt i min mening och Philip är så snygg i sin (Jag köpte min svarta i M och hans är i L). Vi beställde in tre olika förrätter att dela på, jag tog pasta till huvudrätt och han tog kött och det var så gott att vi båda rullade hem med byxorna uppknäppta vid kvällens slut haha. Maten är verkligen så otroligt god på Un Poco och det är mysigaste stället att ta med sin dejt till – tips!

Idag vaknade jag upp med ont i halsen så fick skippa ett träningsevent jag egentligen skulle gå på. Så jag har jobbat från sängen med en kopp kaffe i handen hela morgonen. Jag vill påminna er om att det idag finns ett nytt poddavsnitt uppe för er att lyssna på där jag och Bianca pratar om hur man tar sig igenom hjärtekross. Avsnittet kan ni lyssna på HÄR!

Have a lovely Tuesday!!! TTYL <3


9 kommentarer9 kommentarer om “Datenight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här