Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:29 | March 26, 2019

ATT TA SIG IGENOM ETT HEARTBREAK

Lyssna på veckans poddavsnitt här

I denna veckans avsnitt fokuserar vi på hur man faktiskt tar sig igenom ett breakup. Vi pratar om de olika stadier man som hjärtkrossad går igenom och hur man ska tänka för att smidigast ta sig ur det allra värsta. Vi pratar om att våga förlåta och prioritera sig själv så att du sedan kan vara den bästa människan du kan vara för de människor du har i ditt liv. Bianca berättar om hur det känns att komma ut ur ett heartbreak som “vinnare” och vad det egentligen innebär. Det var väldigt längesen jag hade ett trasigt hjärta så jag ger lite små generella råd som går att applicera på alla relationer man har. Ett väldigt bra avsnitt som ni alla borde lyssna på!!!

Ni får inte glömma att köpa biljetter till vår showcast den 25e maj!!!! Jag och Bianca vill fylla globen med er hjälp och det kommer bli så fett. Samla era vänner och kom till Ericsson Globe den 25e maj. Biljetter hittar ni HÄR.

Ni når oss som vanligt på vår mail [email protected] dit ni kan maila tankar, idéer, frågor eller förslag på ämnen i nästa avsnitt! Det uppskattas så mycket!!!! Glöm inte att tagga oss och #aliceochbianca så vi kan kika på hur det ser ut när ni lyssnar på podden 🙂

PS. Jag och Bianca snackar om att vi vill ha med en spådam i något avsnitt här framöver. Har ni något förslag på en GRYM och seriös spådam så kan väll ni maila in eller kommentera det här nedan 🙂 PUSS<


13 kommentarer13 kommentarer om “ATT TA SIG IGENOM ETT HEARTBREAK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Detta avsnitt var så bra!! ÄLSKAR

  Reply
 • Inte lyssnat på avsnittet än, men känner att det kommer vara precis det jag behöver höra just nu

  Reply
 • Ni är så grymma!!!! Älskade avsnittet!!

  Reply
 • Vet inte riktigt om man kan kalla det “att ta sig igenom ett heartbreak” när man tar tillbaka sitt ex så fort han fått nog av att vara singel dock… Känns lite motsägelsefullt att prata om hur man kommer över någon när Bianca uppenbarligen aldrig gjorde det.

  Reply
 • ❤️❤️

  Reply
 • Ni är underbara =) älskar eran podd =)

  Reply
 • Nu vet ju vi faktiskt inte vem hennes nya kille är, tycker det är fel att anta att det är Philippe som hon gått tillbaka till. Visst det har hänt förut men so what? Det handlar fortfarande om att ta sig ur sorgen och lära sig nåt av det om sig själv. Om hon är lycklig nu (oavsett vem den nya killen är eller om hon är singel igen) så LÅT HENNE VARA DET.

  Reply
 • Lyssnar alltid på er när jag jobbar 😍😁 förgyller dagen 👌🏼

  Reply
 • Såå bra!!

  Reply
 • ända podden jag prioriterar först av alla!!😍 bästa

  Reply
 • Hej!

  lyssnade just på eran senaste podd och WOW vad jag behövde höra det. Bästa podd avsnittet någonsin och jag har lyssnat på många olika poddar. Jag grävde ner mig i en olycklig kärlek och blev ganska deprimerad och självdestruktiv länge. Jag har börjat ta tag i mig själv men jag har en bit att gå fortfarande. Att höra att en annan människa har varit nere i samma träsk men har lyckats ta sig ur det och kommit ut starkare är otroligt inspirerande. Bianca’s styrka ger mig styrka. Det är så viktigt att vara bästa vän med sig själv och att förlåta sig själv. Ni fick mig att inse att jag måste vara min egna trygghet. Ni är grymma!!! Tack för allt. Kram <3 <3

  Reply
 • Vart är hatten och dom vita bootsen ifrån du hade i paris? 😍

  Reply
 • Väldigt bra blogg!! Älskar eran podd också! Har precis lagt ut mitt första blogg-inlägg och jag får så mycket inspiration av dig!!👌

  Reply