Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | March 25, 2019

Grattis älskling!!!

Vet ni vaaaaaad?

Idag fyller världens bästa pojkvän hela 25 år ung!! Halvvägs till 50!? Tänk att jag träffade honom när han bara var 19 år gammal – knäppt ju!!!

Idag har jag även lyckats försova mig och missat en läkartid jag hade för att kolla upp min trumhinna jag pajjat. Var uppe till sent ikväll för att redigera klart en video jag la upp på instagram till Philip. Har ni hunnit se? Vad tycker ni? Efter två koppar kaffe tog jag mig till poddstudion och spelade in ett riktigt bra poddavsnitt med världens bästa Bianca. Sedan det så har jag jobbat hemifrån med Klara och hon publicerade precis sin första vlogg någonsin från vår resa i costa rica. Ni kan gå in och kika på den HÄR. Min första vlogg från costa rica kommer förhoppningsvis ikväll!!!

Ikväll ska jag ta ut min fina kille på middag och det ser jag så mycket fram emot. Jag är faktiskt glad att han valde att fylla år på en måndag så vi kan hitta på något mysigt såhär på starten av veckan 😉

Hoppas ni alla har VÄRLDENS BÄSTA måndag!!!


10 kommentarer10 kommentarer om “Grattis älskling!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här