Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | March 23, 2019

I’m back

Några surfbilder kvar i arkivet. Herregud vad jag saknar att surfa, redan.

Idag är det lördag och solen skiner i Stockholm. Jag och Philip hade en myskväll hemma igår och kollade på Riverdale i soffan. Vi bestämde oss för en riktig sovmorgon idag eftersom båda jobbat hårt hela veckan och behövde komma ikapp med förlorade sovtimmar pga jetlagen. Nu på morgonen har vi lagat våfflor, druckit kaffe och dansat till Molly Hammars nysläppta låt “no place like me”. Fan vad jag älskar mornar som dessa. Solen skiner och känner äntligen hur jag fått tillbaka lite energi. Dagens planer är att åka in mot stan för att träffa vänner och mysa omkring! Ikväll tror jag det blir en lugn middag hemma hos oss.

Happy saturday <3


14 kommentarer14 kommentarer om “I’m back”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här