Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | March 21, 2019

kastas in i jobbtempot

Igår kastades jag tillbaka in i jobbtempot igen. Började dagen med att spela in ett poddasvnitt med Bianca efter att bara ha sovit i 3 timmar under natten. Poddavsnittet blev faktiskt väldigt bra och vi pratar om bråket vi haft som gjorde att det inte blev något poddavsnitt förra veckan. Ni kan lyssna på det nya avsnittet HÄR .

Därefter hade vi innehållsmöte för vår showcast som äger rum i Ericsson globe den 25e maj. Ni förståååår inte vad det är för feta grejer vi håller på att planera ihop. Jag blir pirrig i magen av pepp bara jag tänker på det. Mötet gick superbra och avslutades med en lunch på no18 som är en astrevlig jobbmiljö om man bara vill sätta sig någonstans och jobba. Denna bilder påminner mig om att jag måste ta tag i att sätta upp tavlor här hemma. Ni får inte glömma att kirra era biljetter till showcasten HÄR.

Efter mötet mötte jag och Lucas upp Linnea och vi spelade tillsammans in mitt andra avsnitt av mitt samarbete med Nivea. Avsnittet blev verkligen såååå bra och jag tror verkligen ni kommer att älska det när det släpps. Prenumerera på min YTkanal så ni inte missar när jag publicerar en ny video!! 🙂

Efter inspelningen kan jag säga att jag var mer än övertrött och allt jag ville göra var att åka hem och äta hämtmat. Lucas och Linnea hängde med hem till mig och vi hade myskväll med Indisk mat och terapisamtal fram till sent på kvällen då det kändes som jag skulle svimma av trötthet. Denna jetlagen är inte att leka med alltså…..

Nu är det en ny dag med nya tag och jag har 12345678965432 grejer på agendan. Jag är dock taggad för det är bara massa roliga grejer, så nu måste jag kasta mig iväg på första mötet för dagen 🙂 Hoppas ni alla får en asbra dag!!!


14 kommentarer14 kommentarer om “kastas in i jobbtempot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här